Ξέσπασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν θέλω να βλέπω μπροστά μου ανθρώπους που υπερασπίζονται όσους είναι στη φυλακή»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» με αφορμή την τηλεοπτική επιστροφή του μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Ο παρουσιαστής και ηθοποιός πήρε θέση, μεταξύ άλλων, στο σοβαρό θέμα των καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, εκφράζοντας τη γνώμη

του για όσους υπερασπίζονται ανθρώπους που βρίσκονται στη φυλακή.

Αρχικά, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε: «Ευτυχώς τελευταία έχουμε αρχίσει και τα πράγματα μπορούμε και τα λέμε πιο εύκολα. Υπήρχαν κι άλλες στο παρελθόν βιτριολικές επιθέσεις και κρύβονταν, δεν ήθελαν να βγουν, ντρέπονταν και κλείνονταν για πάντα στο σπίτι. Ευτυχώς έμαθαν τον τελευταίο καιρό, με όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί κυρίως σε γυναίκες, να μην σταματάνε και να βγαίνουν μπροστά για να διεκδικούν το δίκιο τους.

Έτσι, ο εγκληματίας θα ξέρει ότι τιμωρείται πολύ αυστηρά. Δεν είναι ότι είχα ένα πάθος και έκανα μια μαγκιά. Πλέον δεν ισχύει ότι ίσχυε παλιά και αυτό πρέπει λίγο να το ξεχάσουν όσοι έχουν παλιές νοοτροπίες ή έχουν γαλουχηθεί με αναχρονιστικά πρότυπα».

Στη συνέχεια, μιλώντας για το #Metoo, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε: «Η κοινωνία είναι τόσο ψηλιασμένη που, όταν οι άνθρωποι βγαίνουν και μιλάνε υποστηρικτικά σε έναν άνθρωπο που φέρεται να έχει κάνει εγκλήματα και δεν το βουλώνουν, εκτίθονται από μόνοι τους. Άστους λοιπόν να εκτεθούν, ξέρουμε ποιοι είναι, γιατί τώρα πλέον γνωρίζουμε ποιοι είναι και να απομονωθούν. Να πάνε και αυτοί στη σπηλιά και την τρύπα που οφείλουν να χωθούν. Να μην εμφανίζονται με το θράσος ότι «τη γνώμη μου λέω»! Σε θέματα εγκλήματος, τελείωσε».

Θα μου πεις ότι ορισμένα δικαστήρια δεν έχουν τελεσιδικήσει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγει κάποιος να υπερασπιστεί έναν άνθρωπο που είναι προφυλακιστέος. Εγώ αν ακούσω κάτι τέτοιο γίνομαι πάρα πολύ κακός. Δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο περιβάλλον μου. Όχι, τους κάνω στην άκρη. Δεν θέλω να τους βλέπω μπροστά μου. Και να είμαστε στο ίδιο τραπέζι θα σηκωθώ να φύγω. Δεν μου αρμόζει να είσαι δίπλα μου και να έχεις εκφραστεί τόσο τραγικά».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος:

Διαβάστε ακόμα:

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στην αρχή οι κόρες μου με θεωρούσαν διαφορετικό και περίεργο…»

Μοντέλο με κοκαϊνη: Όσα εξομολογήθηκε η μητέρα της για τη ζωή της μέσα στη φυλακή – «Έχει καταρρεύσει»

Δανάη Μπάρκα: Η on air αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της

Keywords
Τυχαία Θέματα