Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου: “Δείχνετε πώς περνάτε στις διακοπές και πόσο cool είσαστε…”

Οι πυρκαγιές είναι ανεξέλεγκτες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και δίνεται μάχη για να μην υπάρξουν περισσότερες καταστροφές από όσες έχουν γίνει. Άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους, ζώα βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα στις φλόγες και τεράστιες δασικές εκτάσεις κάηκαν.

Η Έλενα Χριστοπούλου παρακολουθεί τις εξελίξεις και με δημοσιεύσεις στον λογαριασμό της στο Instagram προσπαθεί να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο. Μεταξύ άλλων, δημοσιεύσει πληροφορίες για τους τρόπους που μπορεί κάποιος να βοηθήσει τους πληγέντες.

Ωστόσο,

η Έλενα Χριστοπούλου με ένα μήνυμα στο προφίλ της, ξέσπασε κατά των ατόμων που αδιαφορούν για τις φωτιές και συνεχίζουν να αναρτούν στιγμιότυπα από της διακοπές τους.

“Σε μια τέτοια τραγωδία που βιώνει η χώρα, όποιοι άνθρωποι με γνωστό ή άγνωστο επώνυμο, δείχνετε πώς περνάτε στις διακοπές και πόσο cool είσαστε, κρατήστε το για εσάς, για να δούμε αν έχουμε χώρα, δάση, σπίτια, ζωή κτλ κτλ σε 2 ημέρες από τώρα. Κρατήστε καβάντζα την αδιαφορία και μας την ξαναδείχνετε σε λίγες ημέρες από τώρα. Ευχαριστώ πολύ.”, έγραψε η Έλενα Χριστοπούλου. 

Δείτε τη δημοσίευσή της:

Διαβάστε ακόμη:

Τριαντάφυλλος-James Καφετζής: Συναντήθηκαν στη Σύμη και γευμάτισαν μαζί

Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή φωτογραφία με τη δύο μηνών κόρη της

Κατερίνα Στεφανίδη: “Σήμερα δεν κατάφερα να κάνω αυτό για το οποίο ήμουν έτοιμη”

Keywords
Τυχαία Θέματα