Ξέρετε ποιο ενυδατικό προϊόν του προσώπου κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο πλούσια;

Οι make up artsists τελικά έχουν τις πιο τέλειες συμβουλές να μας δώσουν και μυστικά ομορφιάς που ευτυχώς δεν τα κρατούν για τον εαυτό τους. Αυτή τη φορά μας είπαν πως μπορούμε να κάνουμε τα χείλη μας να δείχνουν πιο πλούσια και ζουμερά και όχι δεν εννοούν τα plumpers. Αλλά και απαλά, λεία και φωτεινά.

Για την ακρίβεια το αποκάλυψε η celebrity make up artist, Kate Synnott η οποία επιμελείται το μακιγιάζ πολλών stars μεταξύ των οποίων είναι οι Nicole Kidman,

Cara Delevingne και Rosie Huntington. H Synnott λοιπόν μας προτείνει να απλώνουμε στα χείλη την κρέμα ματιών! Κι αυτό γιατί η επιδερμίδα στα χείλη είναι το ίδιο ευαίσθητη και εύθραυστη.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATE SYNNOTT ✨Happy Healthy✨ (@katesynnottmakeup) στις 12 Αύγ, 2018 στις 10:02 πμ PDT

Η ίδια τονίζει ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε ένα παχύ στρώμα κρέμας ματιών σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και να την αφήσουμε να δράσει σαν μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην κοιμηθούμε μπρούμυτα και μείνει η μεγαλύτερη ποσότητα στο μαξιλάρι. Το επόμενο πρωί είναι καλό να μην απλώσετε κραγιόν αλλά ένα extra ενυδατικό lip balm. Το δέρμα στα χείλη θα αποκτήσει εξαιρετική απαλότητα, λείανση και λάμψη αφού τα συστατικά που περιέχει η κρέμα ματιών θρέφει και περιποιείται και τα χείλη.

Αν πάλι αγαπάτε τα ματ κραγιόν, απλώστε πρώτα μικρή ποσότητα κρέμας ματιών στα χείλη, στη συνέχεια lip balm και τέλος το κραγιόν σας που θα παραμείνει μεν σταθερό αλλά δεν τους προκαλέσει ξηρότητα ή αφυδάτωση.

Επίσης όπως σας έχουμε πει είναι καλό να κάνετε απολέπιση στα χείλη αφού μόνο αν απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα θα τους δώσετε τη δυνατότητα να παραμείνουν τρυφερά και γεμάτα ζωντάνια ενώ παράλληλα θα αφήσουν τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που ακολουθούν να λειτουργήσουμε με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η κρέμα ματιών λοιπόν βρίσκεται στην πρώτη θέση των αγαπημένων μας προϊόντων αφού έχει διπλή ιδιότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα beauty trends που “έριξαν” το Internet μέσα στο 2018

Οι καλύτερες συμβουλές μακιγιάζ για λαμπερό δέρμα το Χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα