Ξέρεις ποια είναι τα σημεία που ξεχνάς να προστατέψεις με το αντηλιακό σου;

Ο ήλιος και οι βλαβερές του συνέπειες πλέον δεν αποτελούν μυστήριο. Ξέρεις πως πρέπει να φοράς αντηλιακό στην παραλία αλλά και στην πόλη. Ξέρεις πως τα καψίματα λειτουργούν συγκεντρωτικά. Ξέρεις και ποιο αντηλιακό πρέπει να φορέσεις (Hello, luxurious Anti–Pollution). Εκείνο όμως που δεν ξέρεις είναι ότι υπάρχουν μερικά σημεία που αμελείς…

Όχι, δεν το κάνεις επίτηδες και το ξέρουμε αλλά πρέπει να σου πούμε ποια είναι αυτά και μην φοβάσαι.

Δεν θα σε αφήσουμε έτσι. Τα σημεία λοιπόν που ξεχνάς να προστατέψεις είναι τα μάτια και τα χείλη σου! Είναι μάλιστα 2 σημεία πολύ ευαίσθητα και με ιδιαίτερες ανάγκες και γι᾽αυτό, είναι διπλά σημαντικό το να τα φροντίζεις στον ήλιο. Ξέροντας όλα αυτά λοιπόν, η InterΜed ήρθε να ανοίξει το δρόμο και να καλύψει τις ανάγκες των ματιών και των χειλιών σου κάτω από τον ήλιο. Καλωσόρισε λοιπόν στην καθημερινότητα και το νεσεσέρ σου τα InterMed Luxurious Protective & Hydrating Lip Balm SPF 30 και InterMed Luxurious Sun Care Anti Aging Sunscreen Eye Cream SPF 30!

Ο ισορροπημένος συνδυασμός UVA / UVB φίλτρων και πλούσιων ενυδατικών παραγόντων του InterMed Luxurious Protective & Hydrating Lip Balm SPF 30, προσφέρει υψηλή προστασία και φροντίδα των χειλιών κάτω από τον ήλιο. Περιποιείται τα ξηρά χείλη και προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση, ενώ οι σφαίρες Υαλουρονικoύ οξέος γεμίζουν τις γραμμές των χειλιών, χαρίζοντας τους όγκο.

Αντίστοιχα, το InterMed Luxurious Sun Care Anti Aging Sunscreen Eye Cream SPF 30 είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ, Shea butter, πανθενόλη και εκχυλίσματα χρυσάνθεμου και φυκιών. Έτσι προσφέρει και προστασία από την ακτινοβολία UVA και UVB για την πρόληψη της φωτογήρανσης και τη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων γύρω από την ευαίσθητή περιοχή των ματιών αλλά παράλληλα ενυδατώνει και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες χαρίζοντας λαμπερή και νεανική όψη. Και το καλύτερο; Έχει δροσερή μεταλλική κεφαλή για απαλό μασάζ!

Και τα δύο είναι ιδανικά για χρήση στην παραλία το καλοκαίρι αλλά και για όλο το χειμώνα στην πόλη και θα τα βρεις στα φαρμακεία από την InterMed!

Διάβασε ακόμα:

Έχεις διεσταλμένους πόρους; Την πάτησες…

#BeachHairDontCare Λίγη έμπνευση για την παραλία!

Hey! Αυτές οι κρέμες μυρίζουν παραλία και ενυδατώνουν τέλεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα