Βίκυ Μανώλη: Η νέα παίκτρια του «My Style Rocks» απαντά για τη σχέση της με τον Ανδρέα Φουστάνο

Το My Style Rocks ετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες μας με κάποιες μικρές αλλαγές, αφού από το παιχνίδι έχουν αποχωρήσει κάποιες παίκτριες αλλά και ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος ανακοίνωσε εχθές (21/8) την αποχώρησή του από αυτό.

Δείτε ΕΔΩ την σχετική του δημοσίευση και ποιος θα τον αντικαταστήσει!

Ωστόσο ήδη έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τριών νέων κοριτσιών που θα δούμε στο show, ένα εκ των οποίων είναι αυτό της Βίκυς Μανώλη η οποία είχε απασχολήσει στο παρελθόν τα ΜΜΕ

εξαιτίας της σχέσης της με τον Ανδρέα Φουστάνο.

Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη για τη συμμετοχή της στο MSR αλλά και για τη σχέση της με τον γνωστό πλαστικό.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks. Η αγάπη μου για τη μόδα είναι μεγάλη καθώς εργάζομαι ως μοντέλο. Στόχος μου να αναδείξω το προσωπικό μου στυλ, το οποίο πιστεύω θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό των άλλων κοριτσιών. Μου αρέσει πολύ να πειραματίζομαι με διάφορα υφάσματα, ρούχα, χρώματα και αξεσουάρ, αυτό θα με κάνει να έχω μια καλή εξέλιξη στο παιχνίδι», τόνισε αρχικά.

Στην συνέχεια η Βίκυ Μανώλη ανέφερε πως «με τον Ανδρέα Φουστάνο, τον πρώην σύντροφό μου, κρατάμε άριστες επαφές και είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ γιατί μέσα από τη σχέση μας που είχαμε τόσα χρόνια, έμαθα καλά πόσο καλός άνθρωπος είναι και μου άρεσαν οι συζητήσεις που κάναμε επί ώρες και έμαθα πολλά πράγματα στο πλευρό του».

Διαβάστε περισσότερα:

Demy: Δημοσίευσε το πρώτο κοινό στιγμιότυπο στο Ιnstagram με τον σύντροφό της!

41χρονη ηθοποιός περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!

Ανδρέας Γεωργίου: Αποκαλύπτει για τις αποχωρήσεις και τις νέες αφίξεις στις “8 λέξεις”!

Keywords
Τυχαία Θέματα