Βίκυ Καγιά για Ελένη Μενεγάκη: ”Η Ελένη δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Εγώ δεν πιστεύω σε κόντρες και πρωτιές…”

Για την κόρη της Μπιάνκα, την περσινή επιτυχία του Shopping Star αλλά και… την Ελένη Μενεγάκη, μίλησε η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People.

«Γυρνάω στο σπίτι και, όσο κουρασμένη κι αν είμαι, πρέπει να είμαι σε εγρήγορση. Αγκαλιές, βόλτες στην παιδική χαρά, φαγητό, βραδινό μπανάκι στην Μπιάνκα. Ευτυχώς που είναι η

μαμά, αν δεν την είχα, δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω στο πρόγραμμά μου. Εκτός του ότι προσέχει πάρα πολύ την Μπιάνκα και τη λατρεύει, μας μαγειρεύει –ξέρεις, μια Κρητικιά μαμά ετοιμάζει τα καλύτερα–, μας φροντίζει και μας προσέχει πολύ».

Ευτυχισμένη τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό καθώς το shopping star σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης την προηγούμενη τηλεοπτική χρονιά ξεπερνώντας μερικές φορές και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που ήταν απέναντι τηλεοπτικά. «Κοίτα, είναι λίγο άδικο να το λέμε αυτό. Η Ελένη είναι διαχρονική αξία κι εμείς ένα καινούριο προϊόν. Είναι και λίγο λογικό κάποιες φορές να περάσουμε μπροστά. Η Ελένη δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, γιατί εμείς κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Εγώ δεν πιστεύω στις κόντρες και στις πρωτιές. Πιστεύω πως είναι ωραίο να υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκπομπές και δεν υπάρχει ανταγωνισμός», εξομολογήθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα