Βγάλτε τα πολύχρωμα μολύβια σας γιατί ήρθε η Άνοιξη

Μια βόλτα στο κέντρο θα σας πείσει ότι η άνοιξη είναι πλέον πολύ κοντά. Εντάξει δεν θα κρύψετε τα καλοκαιρινά ακόμη αλλά πιθανότατα δεν θα φορέσετε ξανά γάντια και σκουφί. Επίσης ακόμη κι αν κάνει μερικά κρύα δεν πειράζει γιατί θα είναι για λίγο και παροδικά.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι σιγά σιγά μπορείτε να αρχίσετε να υιοθετείτε τις τάσεις τις άνοιξης. Σας έχουμε αναφέρει και αναλύσει τις περισσότερες οπότε είστε πλήρως ενημερωμένες. Σήμερα θα θυμηθούμε μια ωραιότατη που έχει να κάνει με τα μάτια

και τα αγαπημένα και λιγάκι παραμελημένα, μολύβια ματιών. Όπως καταλαβαίνετε έρχεται η ώρα να μπει το μαύρο eyeliner στο χειμωνιάτικο νεσεσέρ και τα χρωματιστά μολύβια να πάρουν τη θέση του. Κι όταν λέμε χρωματιστά το εννοούμε. Ωραία τα καφέ, μπορντό και σκούρα μοβ αλλά δεν θα ασχοληθούμε μαζί τους αυτή τη φορά.

Μιλάμε για μπλε, πράσινα, πορτοκαλί, cherry και μεταλλικά. Έντονα και σοφιστικέ. Ανοιξιάτικα και χαρούμενα. Ρομαντικά ή εκκεντρικά. Αποχρώσεις που χαρίζουν την απαραίτητη ζωντάνια στο βλέμμα και θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν.

Εμείς επιλέξαμε τα ωραιότερα. Εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε το περίγραμμα στο πάνω και κάτω βλέφαρο. Μπορείτε φυσικά να τα συνδυάσετε με την αντίστοιχη σκιά στους ίδιους τόνους ώστε να χαρίσετε ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Παράλληλα επιτρέπεται να φορέσετε και χρωματιστή μάσκαρα δημιουργώντας ένα εναλλακτικό look.

Αν επιλέξετε ένα από τα πιο ζωηρά χρώματα καλό είναι κρατήσετε “ήσυχους” τόνους στο υπόλοιπο πρόσωπο απλώνοντας σε χείλη και ζυγωματικά απαλές ροδακινί ή ροζ αποχρώσεις.

Μια μικρή ποσότητα highligter στα ζυγωματικά θα χαρίσει μια ωραία πινελιά που ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα στα μάτια. Απλά με προσοχή κα χωρίς υπερβολές. Αν αποφασίστε να δώσετε το προβάδισμα στα μάτια δεν υπάρχει λόγος να υπερβάλετε με τα υπόλοιπα σημεία του προσώπου. Ένα τη φορά επιμένουν οι ειδικοί και φυσικά έχουν δίκιο, όπως πάντα.

YSL Beauté Dessin du Regard Waterproof Eyeliner Pencil, Blue

Urban Decay 24/7 Glide on Waterproof Eye Pencil, Woodstock

Tom Ford Eye Kohl Intense, Tourmaline

Sephora Collectio Crayon Contour Yeux 12h Waterproof, Gold Heart

NYX Slide on Eye Pencil, Purple Blaze

Max Factor Pencil Kohl, Cobalt Blue

Dolce & Gabbana Eyeliner Pencil, Emerald

Διαβάστε ακόμη:

Το ντεμακιγιάζ ματιών πρέπει να γίνεται με το κατάλληλο προϊόν και ήρθε η ώρα να επιλέξετε το σωστό

Tην επόμενη σεζόν θα φορέσετε το glitter όπως οι Γαλλίδες

Keywords
Τυχαία Θέματα