Βερνίκια νυχιών: Αυτές είναι οι 5 αποχρώσεις που θα κάνουν θραύση το φετινό Χειμώνα!

Τώρα που μένετε σπίτι περιποιείστε μόνες το μανικιούρ. Το πιθανότερο είναι να έχετε αφαιρέσει τα τεχνητά νύχια ή το gel. Απλώνετε και πάλι το κλασικό, παλιό, καλό, απλό βερνίκι νυχιών.

Μπορεί να μην παραμένει σταθερό για εβδομάδες αλλά μπορείτε να το αλλάζετε όποτε θέλετε και μαζί τη διάθεσή σας αλλά και το nail art. Άλλωστε και οι διασημότερες nail artists, μεταξύ των οποίων είναι και η Betina Goldstein τα προτιμά.

Παράλληλα μπορείτε να τα αποκτήσετε με μια “επίσκεψη” στην ηλεκτρονική

σελίδα του αγαπημένου σας beauty καταστήματος. Εμείς σήμερα σας έχουμε τις 5 αποχρώσεις που θα κάνουν θραύση το φετινό χειμώνα

Μαύρο: Είναι το αγαπημένο σας και το δικό μας επίσης. Κι αν δεν υπάρχει στο νεσεσέρ σας τότε πρέπει να πάρει την πρώτη θέση. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το εμβληματικό Essie Nail Color, Licorice.

Dusty Pink: Κατάλληλο για εσάς που αγαπάτε τις nude αποχρώσεις. Το Dior Vernis, Incognito είναι το ωραιότερο ever. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος αλλά και μήκος ή σχήμα νυχιών.

Cherry Red: Το κόκκινο είναι το απόλυτο χρώμα για τα νύχια σας. Πέρα και έξω από κάθε τάση. Και δεν υπάρχει πιο εντυπωσιακό από το Chanel Le Vernis, Pirate. Πρόκειται για το βερνίκι νυχιών που υπάρχει στο νεσεσέρ όλων των celebrity nail artists.

Lavender: Είναι τρυφερό, ρομαντικό και η τέλεια παστέλ απόχρωση. Το OPI Nail Lacquer, Polly Want a Lacquer, είναι τέλειο.

Chocolate: Το καφέ της σοκολάτας επιστρέφει δυναμικά και χαρίζει στο μανικιούρ σας σοφιστικέ look. Το Seventeen Studio Rapid Dry Lasting Color No 90 θα το λατρέψετε.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

DIY: Lip balm που θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν πιο πλούσια!

Σκέφτεστε να βάψετε τα μαλλιά σας μόλις λήξει το lockdown; Αυτές είναι οι top αποχρώσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα