Βέφα Αλεξιάδου για Ελένη Μενεγάκη: «Δεν με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί;»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου!

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή μαγείρισσα αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, με την οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν για πολλά χρόνια στον τηλεοπτικό “αέρα”.

Μάλιστα, για το αν η παρουσιάστρια την προσκαλούσε στην εκπομπή της, η Βέφα Αλεξιάδου απάντησε χαρακτηριστικά «δε νομίζω να πάω

στην Ελένη. Η Ελένη δεν με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί; Εγώ δεν ψυχράθηκα ποτέ με κανέναν και ούτε κρατάω κακίες. Αν η Ελένη αποφασίζει και με καλέσει, εντάξει. Όμως, δε θα παρακαλέσω κανέναν, εντάξει. Θα πάω εκεί που θα μου κάνουν την τιμή να με προσκαλέσουν».

Στην συνέχεια, αναφορικά με τη αυτοβιογραφία που που ετοιμάζει με τίτλο «Ήσουν πάντα εκεί», η ίδια τόνισε πως «όλοι περίμεναν να δουν τι θα γράψω για την Ελένη, για τη Φαίη και τέτοια θέματα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτή η γραφή. Φυσικά και δεν έγραψα για την επαγγελματική μου σχέση με την Ελένη αλλά και με όλους όσοι συνεργάστηκα. Όμως, δε μάλωσα ποτέ με κανέναν προσωπικά. Γιατί να μαλώσω, άλλωστε. Μπορεί κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου με κάποιους ανθρώπους κάπου να με στενοχώρησαν ή να τους στενοχώρησα. Αυτά δεν μετράνε. Και οι τρεις παρουσιαστές που συνεργάστηκα με βοήθησαν».

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Η συνομιλία του πατέρα των τριών κοριτσιών με το Πρω1νό

Έλλη Κοκκίνου: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

«Πήγα να πεθάνω από ασφυξία. Ήμουν στην εντατική έναν μήνα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα