Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Όταν πρωτοείδα τη γυναίκα μου είπα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής βρέθηκε στο Πρω1νό το πρωί της Δευτέρας και μίλησε για όλα!

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Κυριάκο στις «Άγριες Μέλισσες» πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και μίλησε στη Φαίη μας για να σύζυγό του και τη γνωριμία τους.

«Με την γυναίκα μου είμαστε 5 χρόνια μαζί. Κλείσαμε χρόνο παντρεμένοι πριν λίγες ημέρες. Την είδα και είπα ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου.

Έπαιζα μουσική σε ένα παραλιακό κλαμπ, 1000 άτομα κόσμος, ετοιμάζομαι να κατέβω και είδα το χαμόγελό της και είπα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου.

Μίλησα με μια φίλη μετά και είπα ότι με αυτή θα μπορούσα να κάνω παιδί. Τα κατάφερα και τα δύο. Εγώ την κυνήγησα. Είναι το κάρμα. Εκείνη τη στιγμή ενώ της μίλησα δεν επέμεινα, χαθήκαμε και την πέτυχα μετά από 4 μήνες. Ούτε τηλέφωνα, ούτε την έψαξα στο facebook. Σε 4 μήνες συναντηθήκαμε ξανά. Κάπου ήμασταν σε ένα φεστιβάλ μουσικής. Την είδα από μακριά, αλλά δεν κατάλαβα ποια ήταν, και της λέω «να μια ωραία γυναίκα» και μου λέει είναι αυτή που είχες δει τότε. Ε μετά δεν το άφησα στην τύχη του. Θα μπορούσα να μην την έχω ξαναδεί ποτέ.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Εμείς τα έλκουμε όλα», ανέφερε ο ηθοποιός στη συνέντευξή του.

Δείτε όσα είπε στη Φαίη μας:

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Μπεκατώρου: Συναντήθηκε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο

Βασίλης Ζούλιας: «Ο Περικλής Κονδυλάτος προγραμματίζει τις κινήσεις του»

Νίκη Μπακογιάννη: Η στήριξη στην Σοφία Μπεκατώρου και η εξομολόγηση για τη δική της τραυματική εμπειρία

Keywords
Τυχαία Θέματα