Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το κορίτσι του “Τροχού της Τύχης” μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό των Alcatrash

Από τη μία οι σπόντες του Νίκου Μουτσινά και από την άλλη οι παρόμοιες φωτογραφίες στους  λογαριασμούς τους στο instagram είχαν προδώσει από καιρό τη σχέση τους.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή των Alcatrash Πέτρο Πυλαρινό και το κορίτσι του Τροχού της Τύχης Βάλια Χατζηθεοδώρου που είναι ζευγάρι και φουλ ερωτευμένοι!

Για αρκετό καιρό κανείς τους δεν είχε παραδεχτεί αυτή τη σχέση, ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες έχουν αποφασίσει να μην κρύβουν πια τον έρωτά τους.

Την αρχή έκανε ο  Πέτρος Πυλαρινός δημοσιευοντας στον

προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη κοινή του φωτογραφία με την Βάλια Χατζηθεοδώρου. Οι δυο τους κάθονται αγκαλιασμένοι δίπλα στην θάλασσα και απολαμβάνουν το χρόνο που περνούν μαζί, δηλώνοντας έτοιμοι για το καλοκαίρι.

Δείτε την ΕΔΩ!

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο “The 2night show”, η συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την όμορφη περίοδο που περνά στην προσωπική της ζωή. Αποκάλυψε πως πέρασε την καραντίνα μαζί με τον σύντροφό της, Πέτρο Πυλαρινό και εξήγησε πως βιώνει τον έρωτα… στα χρόνια του κορονοϊού με τον πιο γλυκό τρόπο.

«Έχεις κάνει πολύ ωραία επιλογή. Στα γόνατά μας τον μεγαλώσαμε» της είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου .

«Και σας τον πήρα εγώ;» του απάντησε η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ενώ συνεχίζοντας να αναφέρεται στην σχέση της είπε: «Είναι καλά. Οι συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες η αλήθεια είναι. Έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού. Μας βρήκε μαζί το lockdown, οπότε μείναμε παραπάνω χρόνο μαζί. Καλά πάει. Θα δούμε. Έμαθα πως συγκατοικούσε με τον Ανδρέα. Δε μου τραγουδάει ποτέ. Δε μου μαγειρεύει, αλλά μου φέρνει φαγητό».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε πώς σχολίασε ο Νίκος Χαρδαλιάς το βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου!

Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τσαβαλιά: Δείτε πώς ευχήθηκαν στον γιο τους για τα γενέθλια του!

“Αν ήταν να κοινωνώ με πλαστικά κουταλάκια, θα έπαιρνα μαζί μου και Θεία Κοινωνία να τη βάλω στην κατάψυξη”

Keywords
Τυχαία Θέματα