Τον γνώρισα διαδικτυακά με ψεύτικο προφίλ, τώρα θέλει να τα πούμε από κοντά!

Κορίτσια μέσα από αυτή την καινούργια στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Είμαι η Σμαράγδα , 26 χρονών, και το μήνυμα αυτό σας το στέλνω από το αληθινό μου προφίλ. Είμαι

αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία, γεματούλα, μελαχρινή και με κανονικό ύψος. Σας το διευκρινίζω γιατί έχω κι ένα ψεύτικο προφίλ. Βασικά όχι εδώ στο facebook, αλλά στο instagram, με το όνομα …… που το έχω βασικά για πλάκα. Αν μπείτε στο προφίλ εκείνο, θα δείτε ότι δεν είμαι εγώ στις φωτογραφίες, και βασικά οι δυο φωτογραφίες που φαίνεται πρόσωπο, τις βρήκα στο google. Οι άλλες φωτογραφίες με το σώμα είναι από ξένο account. Σε εκείνο το προφίλ που αν δείτε έχω 1244 followers μου έκανε add ο Δημήτρης, ένα πολύ ωραίο παιδί από τον Βόλο, με τον οποίο ξεκινήσαμε να μιλάμε με μηνύματα. Μιλάμε βασικά 4 μήνες. Και ο τρόπος που μιλάμε είναι σαν να έχουμε σχέση. Νιώθουμε τεράστια έλξη ο ένας για τον άλλον. Το θέμα είναι ότι ο Δημήτρης, την άλλη εβδομάδα έρχεται στην Αθήνα και θέλει να με γνωρίσει. Δεν έχω προλάβει να του εξηγήσω ότι αυτή που βλέπει δεν είμαι εγώ, και λίγο φοβάμαι μην ξενερώσει. Αλλά από την άλλη η προσωπικότητα και η ψυχή δεν είναι αυτά που μετράνε; Θεωρείτε ότι πρέπει να του πω την αλήθεια ή να του τα εξηγήσω όλα όταν βρεθούμε από κοντά;

Σμαράγδα μου, μπήκα στο ψεύτικο προφίλ στο instagram που μας έγραψες -και που για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύσαμε- και ξαφνιάστηκα, γιατί οι φωτογραφίες “σου”, ανήκουν σε πολύ γνωστό μοντέλο του εξωτερικού! Αντιλαμβάνομαι πως αν κάποιος δεν ασχολείται με τα “αγγελάκια” της Victoria , θα είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει αυτό που έκανες, αλλά για εμάς ήταν κάτι παραπάνω από προφανές ότι οι φωτογραφίες δεν είναι δικές σου. Καταρχάς οφείλω να σου πω πως το να χρησιμοποιείς φωτογραφίες τρίτων ως δικές σου, όχι μόνο αντίκειται στους κανονισμούς της κοινότητας του instagram αλλά έχει και νομικές συνέπειες. Το να διαγράψεις λοιπόν αυτό το προφίλ είναι μία καλή αρχή. Έτσι θα διαγράψεις και το ψέμα πάνω στο οποίο χτίζεις την τόσο ωραία -όπως της περιγράφεις- σχέση με τον Δημήτρη, που προφανώς ερωτεύτηκε εκείνη την κοπέλα, εκείνη τον ελκύει και εκείνη θέλει να γνωρίσει. Ακούγεται σκληρό, αλλά είναι η αλήθεια. Και η αλήθεια είναι αυτή που αποφεύγεις 4 ολόκληρους μήνες. Σαφώς και η προσωπικότητα του ανθρώπου μετράει, αλλά ποιά είναι η δική σου προσωπικότητα όταν διατηρείς ψεύτκα προφίλ, παρουσιάζεσαι ως άλλη και δη με θεϊκές αναλογίες; Ίσως και να μη έχει σημασία για εκείνον , όταν του πεις την αλήθεια, το πώς πραγματικά είσαι. Σίγουρα όμως δεν θα μπορεί να σε εμπιστευτεί ξανά.Με εκτίμηση Δανάη.
Keywords
Τυχαία Θέματα