Το τελευταίο αντίο στην Τιτίκα Σαριγκούλη

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα φίλοι και συγγενείς στην ηθοποιό Τιτίκα Σαριγκούλη, η οποία έσβησε στα 87 της χρόνια έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη.

Ο θάνατος της «αθυρόστομης γιαγιάς», όπως καθιερώθηκε μέσα από τους ρόλους της, σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο.

Η κηδεία της τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας στο Γ΄ Νεκτροταφείο με τους οικείους της να την αποχαιρετούν.

Ανάμεσα τους ο Σπύρος Μπιμπίλας,

ο Δημήτρης Τζουμάκης, ο Νίκος Σοφιανός και η Λίλα Καφαντάρη.

«Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι, τι να φοβηθώ; Όταν ήρθα στη ζωή με ρώτησε κανείς αν φοβάμαι τη ζωή για να πω φοβάμαι και τον θάνατο; Δε θα σε ρωτήσει κανένας» έλεγε σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις η ηθοποιός.

«Όποιος γνώριζε τη θεία μου θα καταλάβαινε πως η εικόνα της γιαγιάς που εκστόμιζε ύβρεις δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μέρος των σεναρίων και των ρόλων που έπρεπε να παίξει. Και, φυσικά, όταν οι σκηνοθέτες και οι σεναριογράφοι έδιναν έναν ρόλο στη θεία μου, εκείνη ήταν στρατιώτης. Χωρίς περιστροφές, ακολουθούσε κατά γράμμα όσα της έλεγαν. Ήταν εξαιρετικά ευγενική με όλους. Όταν κάποτε τη ρώτησαν αν και στην πραγματική της ζωή λέει αθυροστομίες όπως και στην τηλεόραση, εκείνη μου είχε πει: «Δηλαδή αν μου έδιναν τον ρόλο του δολοφόνου, εγώ θα έπρεπε να είχα σκοτώσει και στην πραγματική μου ζωή, επειδή ήταν έτσι ο ρόλος»;», ανέφερε σε συνέντευξή του ανιψιός και βαφτισιμιός της Τιτίκας Σαριγκούλη, Θανάσης Σαριγκούλης για εκείνη.

*Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη του Survivor είναι ζευγάρι με γνωστό τραγουδιστή!

Η Φαίη υποδέχτηκε τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρω1νό – Τα πρώτα του λόγια

Το Πρω1νό: Η Φαίη μας μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα υποδέχτηκαν τους νέους τους συνεργάτες!

Keywords
Τυχαία Θέματα