Το συγκλονιστικό eye make up look της Lucy Boynton -Τι λέτε; Θα το τολμήσετε;

Η Lucy Boynton είναι το μεγαλύτερο beauty icon των τελευταίων χρόνων. Το απόλυτο it girl κι εκείνη που μας εμπνέει με κάθε της εμφάνιση. Τι να θυμηθούμε πρώτο; To abstract eye look, το μακιγιάζ με αποχρώσεις που θυμίζουν παγωτό, το disco fairy look με την ασημένια πινελιά στην εσωτερική

γωνία, το winged liner με μικρά κρύσταλλα; 

Είναι πολλά και δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε το αγαπημένο μας. Υπεύθυνη για όλα είναι η super ταλαντούχα celebrity make up artist, Jo Baker, εκείνη που βρίσκεται πάντα στο πλάι της Boynton σε κάθε επίσημη εμφάνιση της. 

Και τώρα δημιουργεί ένα ακόμη απίθανο look κατάλληλο για όσες φορούν μάσκα προστασίας. Για όλες μας δηλαδή. Η Baker ζωγράφισε με φούξια, neon απόχρωση, διπλά φτερά στα μάτια της star και μας άφησε άφωνες. ” Το συγκεκριμένο look το δημιούργησα σε δύο μόλις λεπτά κι ενώ συζητούσαμε με τη Lucy για τα μελλοντικά της σχέδια. Τίποτα δεν φωνάζει πιο δυνατά απ’ ότι ένα neon ροζ και ένα winged liner που υψώνεται προς στον ουρανό μέσα από τα φρύδια. Σε μία χρονιά με καραντίνα, αποκλεισμούς και απαγορεύσεις είναι ό,τι καλύτερο. Συμφωνώ με τη Lady Gaga που λέει πως μια αναγέννηση δημιουργίας έρχεται¨λέει η make up artist. 

Για να τονίσει τα “φτερά” η Baker άπλωσε γενναίες δόσεις της Chanel Le Volume Revolution Mascara, δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JO BAKER (@missjobaker) στις 2 Σεπ, 2020 στις 3:27 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JO BAKER (@missjobaker) στις 1 Σεπ, 2020 στις 10:22 πμ PDT

Τι λέτε; Θα το τολμήσετε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η νέα make up free φωτογραφία της Jennifer Lopez κρύβει ένα σημαντικό μήνυμα!

H Meryl Streep άλλαξε το εμβληματικό ξανθό της -Σας αρέσει το νέο χρώμα στα μαλλιά της;

Keywords
Τυχαία Θέματα