Το προϊόν της Άνοιξης είναι το blush κι εσείς πρέπει να δείτε τα ωραιότερα

Το μακιγιάζ όσο αλλάζει ο καιρός προς το καλύτερο πρέπει να ανανεωθεί. Και αυτό σημαίνει ότι η επιδερμίδα αποκτά λάμψη, οι σκούρες αποχρώσεις μένουν στην άκρη και το blush γίνεται το Νο 1 προϊόν. Άλλωστε τα ζυγωματικά φέτος είναι και πάλι στο προσκήνιο. Οι make up artists άπλωσαν γερές δόσεις στα παρασκήνια των shows και επιμένουν ότι πρέπει το ίδιο ακριβώς να κάνετε κι εσείς.

Ροζ, κοραλί, φούξια ή γήινο με highlighter στη σύνθεση τους. Τα

ματ δεν έχουν θέση στο νεσεσέρ σας τουλάχιστον μέχρι και το επόμενο φθινόπωρο. Ακόμη και αν επιλέξετε nude ή no make up make up το blush είναι απαραίτητο. Όχι μόνο για να χαρίσει χρώμα στα ζυγωματικά αλλά και επειδή προσφέρει μια υγιή όψη σε όλο το πρόσωπο και τονίζει τις γωνίες του με τον ωραιότερο τρόπο.

Επιλέξτε την απόχρωση που σας ταιριάζει με τη βοήθεια του make up artist αν και πιστεύω ότι γνωρίζετε ήδη ποια είναι. Μπορείτε να ακολουθήσετε το μονοχρωματικό look που συνεχίζει να είναι hugh trend απλώνοντας το blush και στα βλέφαρα αν δεν έχετε πρόχειρη σκιά στην ίδια απόχρωση. Αν είναι σε μορφή κρέμα μπορείτε να το απλώσετε με τα δάχτυλα και στα χείλη. Αυτό σημαίνει ότι έχετε ένα προϊόν 3 σε 1. Οικονομικό και τέλειο.

Clinique Blushing Blush, Smoldering Plum: Μια ροζ-μοβ απόχρωση που χαρίζει φρέσκια όψη σε όλο το πρόσωπο. Ιδανική για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

YSL Couture Blush, Coral Rive Gauche: Ιριδίζον και υπέροχο αφήνει ένα κοραλί φινίρισμα.

Laura Mercier Creme Cheek Colour, Sunrise: Χαρίζει στα ζυγωματικά τις αποχρώσεις της ανατολής ενώ χάρη στην κρεμώδη υφή του μπορείτε να το απλώσετε και στα μάτια.

Shiseido Innerglow Cheek Powder, Floating Rose: Μια γοητευτική ροζ απόχρωση που κολακεύει τα ζυγωματικά και προσφέρει μια ρομαντική πινελιά το μακιγιάζ.

Smashbox L.A. Lights Palette, Culver City Coral: Παλέτα με ρουζ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καθένα ξεχωριστά ή συνδυαστικά.

Anastasia Beverly Hills Blush Trio, Pool Party: Παλέτα με δροσερές, ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές αποχρώσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Η Minnie Mouse γίνεται μούσα μιας συλλογής μακιγιάζ γεμάτη glitter και πουά

Η συνεργασία της χρονιάς έρχεται και θα συζητηθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα