Το νέο μήνυμα της Σοφίας Παυλίδου: Η γεμάτη νόημα εικόνα που δημοσίευσε

Μετά την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη, προκλήθηκε μεγάλος ντόρος στα Μέσα και στα social media.

Από την πλευρά του ο ηθοποιός, διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Σοφίας Παυλίδου και τονίζει πως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα αναφέρει. Μάλιστα, είχε γίνει γνωστό πως ο Μάνος Παπαγιάννης είχε εκδορές στο πρόσωπο, κάτι που η Σοφία Παυλίδου θεώρησε αστείο, όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να έχει εκδορές γιατί εγώ δεν πρόλαβα, δεν είχα περιθώρια αντίδρασης γιατί ήταν και η στιγμή που αλλάζαμε ρούχα. Ο κύριος Παπαγιάννης εμφανίστηκε ημίγυμνος, χωρίς παπούτσια και δεν άκουσα τα βήματά του στα σκαλιά. Είχα κλείσει την πόρτα του καμαρινιού για να μην ακούω τις βρισιές του και με αιφνιδίασε, δεν είχα περιθώριο αντίδρασης. Το βρίσκω αστείο αυτό με τις εκδορές και αν όντως έχει πάει σε γιατρό, σίγουρα δεν πήγε εκείνη την ημέρα, ώστε να υπάρχει ημερομηνία και να είναι από μένα αυτές οι εκδορές».

Η Σοφία Παυλίδου πριν από κάποιες ώρες θέλησε να στείλε ένα νέο μήνυμα μέσω των social media. Έτσι, δημοσίευσε μέσω Insta Stories μια φωτογραφία γεμάτο νόημα, η οποία πάνω γράφει: «Τα βάζουμε με κάποιον στο δικό μας μέγεθος».

Δείτε την ανάρτηση της:

Keywords
Τυχαία Θέματα