Το νέο κούρεμα της Karolina Kurkova θα σας πείσει να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά!

Το καρέ είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων χρόνων. Όλες οι celebrities το υιοθέτησαν, ακόμη κι εκείνες που έμεναν πιστές στα πολύ μακριά μαλλιά τους.

Η αλήθεια είναι πως πιστεύαμε κι εμείς πως μια τάση είναι και θα περάσει. Αλλά τελικά κάναμε λάθος αφού οι stars, κάθε φορά που θέλουν μια αλλαγή ζητούν από τον προσωπικό τους hairstylist να δημιουργήσει ένα bob ή lob που θα τις ανανεώσει και θα τους φτιάξει τη διάθεση.

Ειδικά την χρονιά που έφυγε αλλά και τον πρώτο

μήνα του 2021 οι celebrities είχαν έναν ακόμη λόγο. Η καραντίνα ήταν και παραμένει μια δύσκολη περίοδος της ζωής τους.

Κάποιες αποφάσισαν να βάψουν ή να κόψουν τα μαλλιά τους μόνες στο σπίτι. Οι υπόλοιπες περίμεναν υπομονετικά μέχρι να ξαναβρεθούν με τον αγαπημένο τους hairstylist ώστε να αποκτήσουν ένα νέο look που θα τις κάνει να νοιώσουν όμορφα.

Η Karolina Kurkova ανήκει στη δεύτερη κατηγορία που σημαίνει πως ζήτησε από τον hairstylist να της κόψει τα μαλλιά. Υιοθέτησε μάλιστα ένα από τα ωραιότερα και πιο κομψά bob που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Η Kurkova περιμένει το τρίτο της παιδί και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος να φρεσκάρει τα μαλλιά της. Η ίδια μάλιστα σχολίασε δίπλα από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: “Όσο προχωρά η εγκυμοσύνη τόσο πιο κοντά γίνονται τα μαλλιά μου”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

Να σας θυμίσουμε πως τον περασμένο Νοέμβριο η Kurkova έκοψε τα μακριά μαλλιά της για χάρη ενός επίσης τέλειου lob. Και τώρα αποκτά το τέλειο bob με χωρίστρα στη μέση και tres chic.

Τι λέτε; Θα το τολμήσετε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

DIY: Το πιο εντυπωσιακό boho bun θα το πετύχετε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!

#CareForHumanTouch: Μία νέα παγκόσμια πρωτοβουλία με ξεχωριστό σκοπό!

Keywords
Τυχαία Θέματα