Το μανιφέστο ομορφιάς της Gisele Bundchen (video)

Η Gisele Bundchen είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως παραμένει ιδιαίτερα γοητευτική. Η ίδια σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις αποκάλυψε πως έχει ένα μανιφέστο ομορφιάς που έχει να κάνει όχι μόνο με τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας της αλλά και με τον τρόπο που φέρεται στον εαυτό της.

Η Gisele είναι ambassador του οίκου Dior και με αφορμή το λανσάρισμα νέας σειρά περιποίησης μίλησε για όλα όσα αγαπάει αλλά κι εκείνα που

την κάνει να δείχνει δροσερή και υπέροχη. Δεν κρύβει πως πέρασε πολύ δύσκολες περιόδους στη ζωή της με κρίσεις πανικού να την ταλαιπωρούν αλλά και διατροφικές δυσκολίες.

Αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησε μαζί με το γνωστό beauty brand τρία videos με το μανιφέστο ομορφιάς της επιμένοντας πως όλα ξεκινούν και καταλήγουν σε εμάς και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας. 

Είμαστε εκείνοι που δημιουργούμε την πραγματικότητα μας. Κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει για εμάς. Είναι οι δύο βασικές της αρχές. Και συνεχίζει.

Αφήστε την αγάπη να σας οδηγήσει. Κάθε φορά που είχε να πάρει μια απόφαση σκέφτεται αν περιέχει πραγματική αγάπη και αν θα την κάνει να νοιώσει ήρεμη.

Χαρίστε και δεχτείτε αγκαλιές. Η Gisele αγαπάει πολύ τις αγκαλιές. Κάθε φορά που αγκαλιάζει ανθρώπους που αγαπά και την αγαπούν η ενέργεια μεταφέρεται.

Μείνετε κοντά στη φύση. Όταν επισκέφτηκε τον Αμαζόνιο το 2004 είχε αποφασίσει να κάνει ότι μπορεί για να προστατεύσει τα δάση του γιατί ήθελε να παραμείνουν άθικτα όλα όσα αγαπάει.

Ξοδέψτε χρόνο για να κάνετε πράγματα που αγαπάτε. Η Gisele ζητά από όλες σας να φτιάξετε μια “πίτα” και να την μοιράσετε σε κομμάτια. Κάθε κομμάτι εκπροσωπεί τα πράγματα στα οποία ξοδεύετε το χρόνο σας. Είναι ο μοναδικός τρόπος να αντιληφθείτε αν κάνετε το σωστό κι εκείνο που σας κάνει καλό.

Είστε ξεχωριστές. Τις περισσότερες φορές όλες μας κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να αρέσουμε στους άλλους. Αυτό μας δημιουργεί ένα απίστευτο stress. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε όμως είναι να αρέσουμε στον εαυτό μας που είναι ξεχωριστός.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα manicures τα είδαμε στις Χρυσές Σφαίρες και είναι τα μεγαλύτερα trends του 2020

Δείτε τις Kendall Jenner και Cara Delevingne με το ίδιο κούρεμα -Θα μείνετε άφωνες

Keywords
Τυχαία Θέματα