Το look της Φαίης στο Πρω1νό 21/9

Η Φαίη μας έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης σε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, που σας προτείνουμε να την ακολουθήσετε πιστά, το κοστούμι. Το απόλυτο ανδρικό ρούχο, που μπορεί να φορεθεί από όλες τις γυναίκες, σε πολλές περιστάσεις και να μοιάζει απίστευτα θηλυκό.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα χακί κοστούμι από την εταιρεία Mind Matter που αποτελείται από ένα μακρύ σακάκι και ένα ψηλόμεσο παντελόνι, συνδυασμένο

με ένα λευκό σατέν τοπ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με δερμάτινη ζώνη σε ανοιχτό ταμπά και καστόρινα Superga μπεζ nude.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας πρωταγωνιστές το trio highlighter Gold Dust j141 από την εταιρεία Inglot, τις σκιές από την παλέτα Perfect Filter της Nyx και στα χείλη μείξη από δύο κραγιόν, το Bite D’ Georgia και το Shy Girl της MAC.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση – αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/9

Keywords
Τυχαία Θέματα