Το iconic χρώμα στα μαλλιά της JLo κρύβει μυστικά και η προσωπική της haircolorist τα αποκαλύπτει

H Jennifer Lopez είναι η αγαπημένη μας celebrity εδώ στο Fay’s book. Πρόκειται για το κλασικό πλέον beauty icon των τελευταίων χρόνων και μην ξεχνάτε πως την αντιγράφουν stars όπως η Emilia Clarke και η Serena

Williams ειδικά όσο αφορά τα μαλλιά της. Η πρώτη τοποθέτησε extensions και η δεύτερη υιοθέτησε το sleek bob της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 16 Φεβ, 2020 στις 6:03 μμ PST

To χρώμα των μαλλιών της όμως είναι επίσης εμβληματικό. Και μη μου πείτε πως δεν το ζηλεύετε; Είμαστε σίγουρες πως μία τουλάχιστον φορά έχετε ζητήσει από τον κομμωτή σας να το αντιγράψει. Πρόκειται για το σήμα κατατεθέν honey-blonde που είναι το Νο 1 σε αναζήτηση στο Pineterst κι εκείνο που ζητούν οι περισσότερες γυναίκες στα salons των ΗΠΑ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 9 Φεβ, 2020 στις 11:06 μμ PST

Κι αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό της τέλειας απόχρωσης η προσωπική της haircolorist, Tracey Cunningham αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες. Αποκαλεί το χρώμα πολυδιάστατο honey brown, μια απόχρωση δηλαδή που κινείται ανάμεσα στο μελί και το καστανό. “Κάποιες φορές δημιουργώ περισσότερα ξανθά highlights που μπερδεύονται τέλεια με τους μελί και ανοιχτούς καστανούς τόνους” λέει η Cunningham.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 8 Φεβ, 2020 στις 2:15 μμ PST

Σύμφωνα με την haircolorist το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος αλλά η σωστή προσαρμογή είναι το κλειδί ώστε να αποκτήσει κάθε γυναίκα την κατάλληλη εκδοχή του. Για την Lopez χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό μόνιμων βαφών της Redken και στη συνέχεια φωτίζει το χρώμα με το Redken Shades EQ Gloss το οποίο χαρίζει απίστευτη λάμψη στα μαλλιά. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 6 Ιαν, 2020 στις 2:18 μμ PST

Συνήθως ανανεώνει το χρώμα όταν η star έχει γυρίσματα για ταινία ή video clip. Και αν αναρωτιέστε ποια είναι η συχνότητα που πρέπει να φρεσκάρει το χρώμα ο haircolorist η Cunningham προτείνει κάθε 6-8 εβδομάδες. 

Και όσο αφορά τώρα τη διάρκεια και ζωντάνια του χρώματος η Lopez χρησιμοποιεί πάντα αντηλιακό μαλλιών ενώ πολύ σημαντικό ρόλο παίζει επίσης η σωστή και ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί η οποία κάνει καλό τόσο στα μαλλιά όσο και στο δέρμα της.

Επίσης επιμένει πως δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ το προϊόν προστασίας από τη θερμότητα κάθε φορά που χρησιμοποιείτε σεσουάρ ή σίδερο για μπούκλες.

Κεντρική photo: Roy Rochlin/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Η Betina Goldstein δημιούργησε το πιο εντυπωσιακό romantic glam nail art που πρέπει να αντιγράψετε

Fresh green: Το ανοιξιάτικο nail trend που έγινε viral στο Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα