Το αγαπημένο serum της Kim Kardashian μειώνει τους πόρους και στοιχίζει 20 ευρώ!

Είναι γνωστό πως η Kim Kardashian έχει εμμονή με την επιδερμίδα της και με το μακιγιάζ ταυτόχρονα. Έχει στο πλάι της τους διασημότερους facialists αλλά και τον προσωπικό της make up artist που δεν τον αποχωρίζεται ποτέ.

Κατά καιρούς αποκαλύπτει τα αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης αλλά και την καθημερινή της ρουτίνα ανεβάζοντας post και stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθεί πιστά τις συμβουλές των ειδικών και χρησιμοποιεί με προσοχή τις φόρμουλες

που απλώνει σε πρόσωπο και σώμα αφού ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια από ψωρίαση. Ένα πρόβλημα το οποίο έχει μοιραστεί με τους θαυμαστές της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις 13 Φεβ, 2020 στις 8:38 μμ PST

Παράλληλα έχει ανοιχτούς πόρους που αντιμετωπίζει απλώνοντας καθημερινά τον αγαπημένο της ορό ο οποίος είναι super αποτελεσματικός αλλά και οικονομικός. Πρόκειται για τον Caudalie Vinopure Natural Salicylic Acid Pore Minimizer Serum και στοιχίζει περίπου €20! 

Το συγκεκριμένο brand είναι ένα από τα αγαπημένα των celebrities. Τόσο η Kourtney Kardashian όσο και οι Margot Robbie και Blake Lively έχουν δηλώσει πως επιλέγουν προϊόντα της Caudalie για την καθημερινή τους περιποίηση. 

Όσον αφορά στον αγαπημένο ορό της Kim, πρόκειται για μια φόρμουλα που περιέχει στη σύνθεση της σαλικυλικό οξύ που λειτουργεί απολεπιστικά, απομακρύνοντας τη λιπαρότητα χωρίς όμως να στεγνώνει το δέρμα.

Χρησιμοποιείται καθημερινά μετά τον καθαρισμό σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά ως θεραπεία. Μειώνει τους πόρους και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή. Είναι κατάλληλος όμως και για την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία αφού οι πολυφαινόλες που περιέχει τα αντιμετωπίζει δραστικά.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Το weekend θα αποκτήσετε τον ωραιότερο χαμηλό κότσο αντιγράφοντας τα it girs!

Η Rihanna λανσάρει σειρά περιποίησης προσώπου και πρέπει να μάθετε τα πάντα!

Keywords
Τυχαία Θέματα