Το Faysbook.gr έφαγε τέλεια και ψώνισε με 70% τα ρούχα των διακοπών

Λίγες ημέρες έμειναν για να ξεκινήσουμε τις διακοπές του καλοκαιριού και μαζί με τη Σόνια αποφασίσαμε να κάνουμε μια εξόρμηση στον πιο in shopping προορισμό της Αθήνας για να φτιάξουμε τη βαλίτσα των διακοπών με τα απαραίτητα και χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε μια περιουσία.

09.52 Συναντήθηκα (εγώ η Fashion Editor του Faysbook-Ελένη Βάγια) με τη Σόνια και μετά από μια μικρή συζήτηση αποφασίσαμε πως μόνο ένα μέρος κάλυπτε όλες τις ανάγκες μας. Τι θέλαμε; Έναν

προορισμό μέσα στην Αθήνα που να περιλαμβάνει πολλά μαγαζιά με γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα (με καλές εκπτώσεις) καφετέριες, εστιατόρια και άπλετο χώρο για πολύωρες fashion βόλτες. Το εμπορικό κέντρο Riverwest κάλυπτε όλες τις ανάγκες μας και έτσι ξεκινήσαμε για την πιο fun fashion βόλτα!

10.20 Φτάσαμε στο ευρύχωρο δωρεάν πάρκινγκ του RIVER WEST και κατευθυνθήκαμε προς την κεντρική είσοδο.

10.25 Ξεκινήσαμε τη βόλτα μας από ένα υπέροχο καφέ που σέρβιρε μοναδικές επιλογές πρωινών και υπέροχο μυρωδάτο καφέ. Τόσο η Σόνια όσο και εγώ είχαμε έτοιμη τη λίστα με όλα τα ψώνια που θέλαμε να κάνουμε. Ήμουν σίγουρη βέβαια πως η λίστα θα μεγάλωνε αρκετά όσο προχωρούσαμε έξω από τα καταστήματα και έβλεπα μεγάλες ταμπέλες με ποσοστά εκπτώσεων 50% αλλά και 70%!!!

Η Σόνια ήθελε να γεμίσει τη βαλίτσα των διακοπών με μαγιό, καινούρια γυαλιά ηλίου, τσάντες αλλά και παπούτσια αλλά να αγοράσει και κάποια πράγματα για τα 2 της παιδάκια. Εγώ από τη μεριά μου ήθελα ρούχα και παπούτσια αλλά και κάποια διακοσμητικά αντικείμενα για το καινούριο μου σπίτι αλλά και ένα δώρο για το αγόρι μου με το οποίο πριν λίγες ημέρες γιορτάσαμε τα 13 μας χρόνια!

11.00 Μετά τον καφέ, το πρωινό και την ανασύνταξη της λίστας μας φύγαμε για τα πρώτα ψώνια.

Υπόθεση μαγιό!
Το πρώτο πράγμα που μπαίνει πάντα στη βαλίτσα των διακοπών είναι το μαγιό! Και νομίζω είναι γνωστή η συνήθεια των γυναικών να αγοράζουν τουλάχιστον 2 νέα μαγιό σε κάθε σεζόν. Με εκπτώσεις που αγγίζουν το 70% στο RIVER WEST τόσο η Σόνια όσο και εγώ αγοράσαμε από 2 μαγιό, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Και μιας και η μάχη ανάμεσα σε μπικίνι και ολόσωμα μαγιό καλά κραττεί αγοράσαμε και από τα δύο για να είμαστε σίγουρα in fashion.

Προσωπικά διάλεξα από νωρίς το δώρο στο αγόρι μου και δεν ήταν άλλο από ένα πολύχρωμο φλοράλ μαγιό σε μια από τις αγαπημένες του αποχρώσεις που ήταν το πορτοκαλί.

Υπόθεση γυαλιά ηλίου!
Η Σόνια δοκίμασε 4 huge τάσεις στα γυαλιά ηλίου που είναι οι κόκκινοι σκελετοί, οι λευκοί σκελετοί, τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου και τα ξύλινα! Καταλήξαμε να πάρουμε από ένα ζευγάρι που πολύ σύντομα θα μας δεις να τα φοράμε σε πολλά stories και posts στα social media μας αυτό το καλοκαίρι!

Υπόθεση τσάντα!
Μπορεί τους χειμερινούς μήνες να κλεινόμαστε λιγάκι περισσότερο στο σπίτι αλλά το καλοκαίρι επιβάλλεται να βγαίνουμε και να διασκεδάζουμε και φυσικά να επιδεικνύουμε τα υπέροχα αξεσουάρ μας. Θέλοντας να συνδυάσουμε τσάντα με γυαλιά ηλίου καταλήξαμε να αγοράσουμε μια κόκκινη και μια λευκή τσάντα που φοριούνται όλη μέρα στις διακοπές και για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Εδώ αξίζει να σου πω πως η αναζήτηση της τσάντας δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Το RIVER WEST διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από brands και stores που προσφέρουν πολύ καλής ποιότητας ρούχα και ασεξουάρ σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Αν και η λίστα μου περιελάμβανε μια βραδινή τσάντα τελικά δεν άντεξα στον πειρασμό και πρόσθεσα στη βαλίστα των διακοπών και ένα πρωινό basket bag που είναι τεράστια τάση της μόδας.

Styling Tip: Επισκέψου το RIVER WEST και θα βρεις μοναδικές τσάντες σε αυτό το στιλ (με δίχτυ ή χωρίς, από μπαμπού, δέρμα ή ψάθα) που θα ευχαριστηθείς να φοράς σε όλες τις διακοπές.

Η πρώτη βόλτα στα μαγαζιά διήρκησε περίπου δύο ώρες οπότε κατά τη 13.00 αποφασίσαμε να κάτσουμε να φάμε ένα γλυκό (εγώ) και ένα υγιεινό σνακ (η Σόνια) πριν συνεχίσουμε τα ψώνια και το window shopping που στο Riverwest είναι υπέροχο!

14.00 Μετά από το break και ένα γρήγορο τσεκ σε emails και sms συνεχίσαμε το shopping και σειρά είχαν τα παιδικά καταστήματα.

Η Σόνια ψώνισε για τα παιδάκια της αλλά και κάποια δωράκια και η αλήθεια είναι πως ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με όλα αυτά τα μικροσκοπικά πραγματάκια που αναρωτήθηκα μήπως τελικά είμαι και εγώ έτοιμη να γίνω μανούλα; Λίγο πριν βγάλω τα συμπεράσματά μου και ενώ είχα αρχίσει τον βαθύ στοχασμό κάτι μου τράβηξε το βλέμμα. Τι ήταν; Το πιο ωραίο ankle boot shoe!

Yπόθεση παπούτσια!
Ήταν ασημί, με χοντρό τακούνι, δερμάτινα λουράκια και ένα υπέροχο ανάγλυφο φλοράλ τακούνι. Όσο εγώ δοκίμαζα και θαύμαζα τον εαυτό μου στους μεγάλους καθρέφτες του καταστήματος η Σόνια είχε εντοπίσει ένα ζευγάρι εκπληκτικές πλατφόρμες με υπέροχα σχέδια.

Η βόλτα συνεχίστηκε (ευτυχώς είχαμε φορέσει flat παπούτσια) για πολύ ώρα καθώς οι δελεαστικές εκπτώσεις μας καλούσαν να μπούμε στα περισσότερα μαγαζιά και να χαζέψουμε υπέροχα ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια, γυαλιά ηλίου, κοσμήματα, ρολόγια, είδη σπιτιού, ηλεκτρονικά είδη, παιδικά ρούχα και πολλά άλλα.

Υπόθεση ρούχα!
Στα καταστήματα με ρούχα το ευχαριστήθηκα υπερβολικά καθώς με τη Σόνια δεν διαλεγαμε μόνο ρούχα αλλά κάναμε και τους συνδυασμούς για να κλείσουμε ολοκληρωτικά τη βαλίστα των διακοπών χωρίς να χρειαστεί να γίνει καμία άλλη προσθήκη. Επικεντρωθήκαμε σε ευκολοφόρετα ρούχα, σορτς, καφτάνια (που είναι μεγάλη τάση για το καλοκαίρι του 2018) και ρούχα παραλίας.

Μέχρι να τελειώσει και η δεύτερη fashion βόλτα η ώρα είχε πάει 15.30 και θέλαμε να κάτσουμε να φάμε κάτι. Οι επιλογές στο RIVER WEST είναι πολλές και περιλαμβάνουν ιταλικό φαγητό, γρήγορο φαγητό, σνακς, γλυκά ή ό,τι άλλο λαχταράς.

15.30 Εμείς κάτσαμε για μακαρονάδα (και παγωτό!) και ετοιμαστήκαμε για μια τελευταία μικρή εξόρμηση στα καταστήματα με είδη σπιτιού.

Υπόθεση σπίτι!
16.30 Έχω διάφορες φιλοσοφίες στη ζωή μου αλλά μια από αυτές είναι να φροντίζεις το σπίτι σου και να το διακοσμείς και να το ανανεώνεις για να απολαμβάνεις τις ώρες που περνάς σε αυτό. Επιπλεόν ένα τρικ που θα μοιραστώ μαζί σας και κάνω κάθε χρόνο είναι να κάνω διάφορες μικροαλλαγές στο σπίτι ακριβώς πριν φύγω για διακοπές ώστε να μην προλάβω να τις βαρεθώ και όταν γυρίσω στο σπίτι από τις διακοπές να μην με πιάσει η γνωστή μελαγχολία που όλους μας πιάνει αλλά να νιώσω υπέροχα με το που αντικρίσω τη νέα υπέροχη διακόσμησή μου.

Έτσι η βόλτα στα καταστήματα με είδη σπιτιού μου άρεσε πάρα πολύ και ιδιαίτερα επειδή πρόσφατα μετακόμισα σε ένα νέο σπίτι. Στα καταστήματα της RIVER WEST θα βρεις φανταστικά διακοσμητικά και έπιπλα με υπέροχες εκπτώσεις που δεν φαντάζεσαι!

17.30 Στις 17.30 φύγαμε από το εμπορικό με δύο καινούριες βαλίτσες γεμάτες με πράγματα και ελάχιστα ζημειωμένες τις κάρτες μας.

Εγώ ανανέωσα το ραντεβού μου με τη Riverwest και αυτή τη φορά σκέφτομαι να βγάλω το αγόρι μου μια βόλτα για window shopping (λίγο ακόμα shopping) και ρομαντικό δείπνο στο πιο όμορφο εμπορικό της Αθήνας!

Keywords
ρουχα, river west, αθηνα, fashion, εκπτωσεις, fun, river, west, νέα, media, καλοκαιρι, basket, σνακ, window, sms, boot, σορτς, παγωτο, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, χειμερινοι προορισμοι, αλλαγη ωρας 2013, ελενη, διακοσμηση, αξεσουαρ, γλυκα, γυαλια ηλιου, δωρεαν, επιπλα, μαγιο, ρολογια, σνακ, φιλοσοφιες, ωρα, basket, river west, αξιζει, ανδρικα, ασημι, βαλιτσες, βλεμμα, φαγητο, γινει, γυαλια, δερμα, δερματινα, διχτυ, δωρο, εμειναν, εστιατορια, ζωη, ζωη μου, υποθεση, ειδη σπιτιου, κοσμηματα, λευκη, μηνες, παντα, παιδικα, παιδακια, παπουτσια, πλατφορμες, πρωινο, ραντεβου, σεζον, σιγουρα, σιγουρη, συζητηση, συντομα, σειρα, σπιτι, σχεδια, σονια, ταση, το αγορι, τσαντες, φυγαμε, φυσικα, φλοραλ, φορα, ψωνια, ωρες, fun, αγορι, ειδη, river, εμφανισεις, ετοιμη, fashion, γλυκο, ιδιαιτερα, ηλεκτρονικα, media, μπικινι, νιωσω, ολη μερα, sms, σορτς, boot, υπεροχο, υπεροχη, window, west, ωραιο, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα