Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: Αφαίρεσε το τατουάζ με το όνομα της Ταραμπάνκο και αποκάλυψε -«Το τρίτο πρόσωπο μού ζήτησε συγγνώμη»

Μετά από μερικούς μήνες σχέσης, η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος δεν είναι πια μαζί…

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ο γνωστός tattoo artist αποκάλυψε πως το μοντέλο έχει γυρίσει ήδη σελίδα στη ζωή της, καθώς έχει βρει τον αντικαταστάτη του.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε!

Σήμερα το πρωί (25/5), ο ίδιος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και δεν μάσησε -για άλλη μια φορά- τα λόγια του για

την πρώην σύντροφό του και τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους.

«Δε μπορώ να ξέρω τι συνέβη μέσα της. Συγκατοικούσαμε από την πρώτη μέρα. Ήμασταν μαζί δέκα μήνες. Εγώ τουλάχιστον την ερωτεύτηκα. Είχε γίνει πρόταση γάμου. Κάθε μέρα γινόταν πρόταση γάμου. Κάθε μέρα λέγαμε πόσο ερωτευμένοι είμαστε και πόσο αγαπιόμαστε. Δεν ανακάλυψα ότι κάτι δεν πάει καλά, απλά κάποια στιγμή άκουσα την ατάκα “θέλω λίγο χρόνο”.

Το θέλω λίγο χρόνο είναι στην ίδια κλίμακα με το “είχα πιει δεν ήξερα τι έκανα”. Θες χρόνο, ναι, πάρε το χρόνο σου και εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε όλα. Πριν τρεις μέρες όμως, έχεις βγει σε εκπομπή και έχεις κάνει κάποιος δηλώσεις. Έχεις δείξει το μονόπετρο της μάνας μου.

Για να τα λέμε σωστά, είχε γίνει αυτό. Εγώ, δε θα έβγαινα ποτέ να κάνω καμία δήλωση αν δε με πρόσβαλε η κίνηση. Το να δείξει αυτό το πράγμα και μετά να έχουμε… Το δαχτυλίδι της μαμάς μου δεν το δώρισα εγώ, το δώρισε ο πατέρας μου την επόμενη μέρα από τον θάνατο της μαμάς μου. Η μάνα μου έφυγε από τη ζωή 7 Σεπτέμβρη. Την είχε γνωρίσει η Κάτια, ήμασταν μαζί τότε οπότε για μένα η κίνηση αυτή ήταν πολύ σημαντική», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «είναι πολύ φυσιολογικό μια σχέση να περνάει κάποιες κρίσεις και να ζητάει ο ένας από τον άλλον κάποιο χρόνο. Σε αυτό τον χρόνο υποτίθεται ότι παίρνεις χρόνο για τον εαυτό σου, όχι ότι παίρνεις χρόνο για να κάνεις κάτι άλλο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έκανε όσο καιρό ήμασταν μαζί, αλλά το τελευταίο διάστημα μετά τις δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή… Μου το είπε το παιδί που είναι μαζί της τώρα όταν ήρθε να συζητήσουμε ένα πρότζεκτ για τατουάζ».

«Ήμασταν όλοι μαζί στο σπίτι και το συζητούσαμε, είχε γυρίσει και η Κάτια από δουλειές οπότε τον γνώρισε από μένα. Φεύγει αυτό το παιδί, όλα καλά, περνάει ο καιρός, μου ζητάει η Κάτια χρόνο και σκάει ένα τηλέφωνο μια μέρα από εκείνον. “Θέλω να σου ζητήσω ένα συγγνώμη”, μου είπε και πραγματικά τον παραδέχθηκα. Του βγάζω το καπέλο γιατί εγώ στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα το είχα κάνει. Ζητάω και γω, τώρα, συγγνώμη και αυτός που ακούει θα καταλάβει γιατί το κάρμα είναι κάρμα και δεν αλλάζει», κατέληξε.

Όσο για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας “αδειάζει” τη Βρισηίδα Ανδριώτου και εκείνη βάζει τα κλάματα -Βίντεο

Περικλής Λιανός: «Η συνεργασία με τον Φιλιππίδη δεν τέλειωσε καλά, καταλήξαμε στην Αστυνομία»

Βασίλης Γκουρούσης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποφυλάκισή του και οι δηλώσεις στο Πρω1νό

Keywords
Τυχαία Θέματα