Θέλετε να αφαιρέσετε 500 θερμίδες από τη διατροφή σας; Να τι πρέπει να κάνετε!

Αν θέλετε να μειώσετε την πρόσληψη θερμίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας, σας έχουμε τη λύση. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να τα καταφέρετε.

Πείτε όχι στα αναψυκτικά και τα ροφήματα

Το ξέρετε πως είναι πηγή θερμίδων και πως ορισμένα από αυτά μπορούν εύκολα να σας… φορτώσουν με 500 ; Γι’ αυτό λοιπόν αφαιρέστε από την καθημερινότητά σας αλκοολούχα ποτά και ειδικότερα κοκτέιλ και αν βγείτε και θέλετε οπωσδήποτε

να πιείτε κάτι, προτιμήστε μια ελαφριά μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί. Γενικά θα πρέπει να έχετε το μυαλό σας στο νερό, στο οποίο μπορείτε για έξτρα γεύση να προσθέσετε φρέσκα φρούτα, βότανα ή φέτες αγγουριού και στα ροφήματα χωρίς ζάχαρη.

Ονειρεύεστε Fast food; Ούτε για πλάκα

Το ξέρετε όλες πια πως έχει πολλές θερμίδες και λίγες βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες. Γι’ αυτό και θα πρέπει να το απομακρύνετε από την καθημερινότητά σας. Σύμφωνα με μελέτη που έγινε το 2013, όταν το τρώμε δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τις θερμίδες που παίρνουμε και πάντα νομίζουμε πως είναι λιγότερες. Αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα, αλλά από την άλλη μας απομακρύνει από το στόχο μας, το χάσιμο κιλών.

Αφαιρέστε 20% ποσότητα από τα γεύματά σας

Μην αφήνετε τον οργανισμό σας να πεινάει γιατί αυτό θα επιβραδύνει τον μεταβολικό σας ρυθμό. Σύμφωνα με έρευνα του Dr. Brian Wansink αν καταναλώνετε καθημερινά 20% λιγότερο φαγητό θα απαλλαγείτε από εκατοντάδες θερμίδες και θα δείτε σύντομα τη ζυγαριά σας να κατεβαίνει.

Εντάξτε την πρωτεΐνη στο πρωινό σας

Ναι, αν την καταναλώσετε νωρίς θα δείτε την όρεξή σας να μειώνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας με αποτέλεσμα να φάτε λιγότερο. Μια ή δυο φέτες γαλοπούλας αρκεί και περισσεύει για να μειώσει το αίσθημα της πείνας.

Τρώτε μόνες σας, χωρίς τηλεόραση

Όταν καθόμαστε και παρακολουθούμε την αγαπημένη μας σειρά ή μια ταινία, παρασυρόμαστε και τρώμε περισσότερο από όσο πρέπει. Γι’ αυτό κλείστε την τηλεόραση, απολαύστε το φαγητό σας και κατόπιν ανοίξτε την ξανά.

Μην ξεχνάτε στιγμή τις φυτικές ίνες

Τα φρούτα, τα λαχανικά και τα όσπρια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και γι’ αυτό μπορείτε να τα φάτε άφοβα χωρίς να γεμίσετε περιττές θερμίδες.

Φωτογραφίες: Pinterest, Instagram

Δες ακόμα μερικά τέλεια και σχετικά  θέματα με την άσκηση και τη διατροφή και προσπάθησε να τα ακολουθήσεις πιστά: 

Νηστεύεις; Πες ναι σε αυτές τις “Υπερτροφές”

Khloe Kardashian: Αυτές είναι οι τροφές που δεν λείπουν από την καθημερινότητά της!

Kate Hudson: Το πρόγραμμα άσκησης και διατροφής που ακολουθεί καθημερινά!

Οι 3 απλές ασκήσεις των celebrities για να δείχνουν υπέροχες με κάθε φόρεμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα