Θα πάθεις πλάκα με το φόρεμα της Emily Ratajkowski που «παρέλυσε» το ίντερνετ!

Όταν η Emily Ratajkowski αποφασίζει να κάνει μια δημόσια εμφάνιση, το ίντερνετ παραλύει καθώς το πασίγνωστο μοντέλο είναι απίστευτα σέξι και πάντα άκρως εντυπωσιακή. Η όμορφη Emily πήγε στον γάμο του Marc Jacobs και επέλεξε μια πολύ σέξι τουαλέτα.

Το γνωστό μοντέλο φόρεσε κίτρινη σατέν τουαλέτα Saks Potts που τη συνδύασε με Jeffrey Levinson

clutch και Jimmy Choo χρυσά πέδιλα. Το φόρεμα της Emily είχε εντυπωσιακό ντεκολτέ και δέσιμο στον λαιμό ενώ έφτανε μέχρι λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, ένα μήκος που προτιμούν πλέον οι περισσότερες stars.

To έντονο κίτρινο χρώμα στην τουαλέτα της Emily είναι μια απόχρωση που θα φορεθεί πολύ αυτή την άνοιξη. Η Emily τη συνδύασε με κόκκινη σκιά στα μάτια και μακιγιάζ σε γήινους τόνους που δημιουργεί ωραία αντίθεση με το χρώμα του φορέματός της.

Όλες οι bold αποχρώσεις φορέθηκαν πολύ τον χειμώνα που μας πέρασε και συνεχίζουν να είναι must και αυτή τη σεζόν. Οι σχεδιαστές μάλιστα μας προτείνουν να τις συνδυάσουμε μεταξύ τους και να δημιουργήσουμε mix & match σύνολα που εντυπωσιάζουν!

Aν πρόκειται να πας καλεσμένη σε έναν γάμο, σκέψου σοβαρά να υιοθετήσεις και εσύ ένα φόρεμα σε παρόμοια απόχρωση και στιλ με αυτό την Emily. Συνδύασέ το όπως έκανε και η ίδια με χρυσά κοσμήματα, χρυσό τσαντάκι και παπούτσια και να είσαι σίγουρη πως θα εντυπωσιάσεις τους πάντες με το εκπληκτικό σου στιλ.

Extra tip! Τα φορέματα που δένουν στον λαιμό αλλά και οι μπλούζες με ενάλογο δέσιμο είναι πολύ δημοφιλή αυτή την άνοιξη και είναι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 90 που αυτό το δέσιμο κυριαρχούσε σε πολλά ρούχα.

Διαβάστε ακόμα:ACM Awards 2019: Οι stars που μας εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί!

H Gigi Hadid εντυπωσιάζει με το πιο ανοιξιάτικο outfit ever! Τι χρώμα είναι το look της;

Street Fashion: 10 τρόποι να φορέσεις τις μπότες ακόμα και την άνοιξη!

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα