Τα τρία προϊοντα που εξαφανίζουν τις ατέλειες από την περιοχή των ματιών και βρίσκονται στο νεσεσέρ των διάσημων mua

Η περιοχή των ματιών είναι η πιο ευαίσθητη το προσώπου κι εκείνη στην οποία φαίνονται πρώτα τα σημάδια κούρασης. Σακούλες, μαύροι κύκλοι, πρήξιμο και λεπτές ρυτίδες είναι όλα μαζεμένα στο μικρό αυτό σημείο.

Δεν τολμάμε να ξενυχτήσουμε, να μείνουμε λίγο περισσότερο στο γραφείο ή μπροστά από τον υπολογιστή και να μην κοιμηθούμε καλά ένα βράδυ. Το επόμενο πρωί δείχνουμε σαν να είμαστε άυπνες όλη την εβδομάδα.

Όσο κι αν προσπαθούμε να το καλύψουμε τις περισσότερες φορές δεν καταφέρνουμε και πολλά. Ίσως να χαρίζουμε λίγο λάμψη και φως

αν έχουμε το κατάλληλο κονσίλερ. Τα υπόλοιπα είναι εκεί και μαρτυρούν τι κάναμε χθες βράδυ.

Οι διάσημοι make up artists βέβαια τα καταφέρνουν μια χαρά αφού όσο κουρασμένη κι αν είναι η πελάτισσα τους κάνουν τα μαγικά τους και τους χαρίζουν το τέλειο βλέμμα. Σαν να έχουν το μαγικό ραβδάκι. Βέβαια όπως οι ίδιοι μας λένε έχουν κι αυτοί τα μαγικά τους αλλά δεν είναι ραβδάκια, είναι τα σωστά προϊόντα που βρίσκονται στο beauty store που συχνάζουμε.

Και πιο συγκεκριμένα τρία είναι τα προϊόντα στα οποία ορκίζονται στ’ αλήθεια οι ειδικοί αφού τους δίνουν τη λύση όσο αφορά την περιοχή των ματιών.

Ας τα δούμε

Burberry Fresh Glow Highlighting Luminous Pen: Πριν καν απλώσουν το κονσίλερ εφαρμόζουν το συγκεκριμένο στικ λάμψης ως βάση στα πιο σκούρα σημεία των μαύρων κύκλων. Στη συνέχεια χρησιμοποιούν ένα “ροδακινί” κονσίλερ που προσφέρει λάμψη.

Make up for Ever Ultra HD Foundation: Είναι ότι καλύτερο αν δεν έχουμε κονσίλερ. Το συγκεκριμένο φον ντε τεν χαρίζει τέλεια κάλυψη, είναι αδιάβροχο και παραμένει στη θέση του για ώρες. Το μόνο που πρέπει να φροντίσουμε είναι να απλώσουμε προηγουμένως κρέμα ματιών.

Huda Beauty The Overachiever High Coverage Concealer: Κονσίλερ με ενισχυμένη σύνθεση που καλύπτει απόλυτα όλες τις ατέλειες. Περιέχει πράσινο τσάι που μειώνει το πρήξιμο και προσφέρει κάλυψη που δεν την πιστεύουμε ούτε εμείς οι ίδιες.

Διαβάστε ακόμη:

Destination Dance: Μια συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ που θα σας μεταμορφώσει σε Disco Queen

H Meghan Markle έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο ομορφιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα