Τα σχόλια του Χρήστου Μακρίδη για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη: “Αφού το ανέχτηκε ο Big Brother καλά έκανε”

Ο Χρήστος Μακρίδης αποχώρησε από το Big Brother και το μεσημέρι της Δευτέρας (16/11) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it. 

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε για τη συμμετοχή του σε αυτό και μεταξύ άλλων έκανε τα δικά του σχόλια για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τη σχέση τους.

“Μιλάμε πως έχουμε να κάνουμε με ένα κοινωνικό φαινόμενο. Θεωρώ πως η Άννα Μαρία έχει την πιο δυνατή στρατηγική. Όταν έγινα αρχηγός της είπα το εξής: “Σε παρακαλώ πολύ αν

θέλεις, επειδή στο δωμάτιο των γυναικών μένουν δύο κοπέλες και επειδή εγώ ξυπνάω πρωί και στενοχωριέμαι να σε βλέπω να κοιμάσαι εδώ, πήγαινε στο δωμάτιο των γυναικών να κοιμηθείς και να είμαστε μια χαρά”. Τα είπα με αυτόν τον τρόπο.

Το πιο δύσκολο πράγμα σε αυτό το ριάλιτι είναι να κοιμηθούμε μαζί. Αν εγώ κοιμάμαι εδώ και εσύ εκεί, δεν έχεις πρόβλημα. Η Άννα Μαρία δημιούργησε ένα δωμάτιο μόνη της, ένα χώρο δικό της. Και καλά έκανε. Αφού το ανέχτηκε ο Big Brother, καλά έκανε. Εγώ βγήκα και το είπα. Φεύγω από εκεί και μαλώνει η Άννα Μαρία με τον Ζακ για το τίποτα, για ένα γάλα. Αυτά εγώ δεν τα έχω κάνει ποτέ.

Πήγα και έκατσα έξω και μετά από τρεις ώρες έρχονται δυο καλοί μου φίλοι και με ρώτησαν τι εννοούσα. Είπα πως ο κόσμος δεν ξέρουμε τι βλέπει έξω και ότι εγώ θέλω να προστατεύσω τη δικαιοσύνη του παιχνιδιού. Εγώ με την Άννα Μαρία και μαγείρεψα μαζί και τη συμπαθούσα και θεωρώ πως είναι πολύ έξυπνη γυναίκα. Και θεωρώ πως παίζει όπως πρέπει να παίξει. Εγώ ήμουν ο εαυτός μου!”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα 

Ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε στο “Καλό Μεσημεράκι” αλά… Νίκος Κοκλώνης! 

Δημήτρης Μακαλιάς: Τι ακριβώς συνέβη με την εκπομπή «Απόψε μόνο»; 

Keywords
Τυχαία Θέματα