Τα ωραιότερα make up και hair trends που είδαμε μέχρι τώρα στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Οι εβδομάδες μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020 ξεκίνησαν με πρώτη και καλύτερη εκείνη της Νέας Υόρκης. Ναι, it girls και celebrities φόρεσαν τα πιο εντυπωσιακά outfits και κάθισαν αναπαυτικά στις πρώτες θέσεις της πασαρέλας για να παρακολουθήσουν τις τάσεις. Κι εμείς με τη σειρά μας ξεχωρίσαμε ήδη τα τρία ωραιότερα beauty looks. Εκείνα που θα υιοθετήσετε τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για τις τάσεις που θα συζητηθούν και πρέπει να τις γνωρίζετε από τώρα.

Όπως γνωρίζετε, οι διασημότεροι make up artists

και hairstylists βρέθηκαν στα παρασκήνια των shows κάνοντας και πάλι το θαύμα τους με πρώτους και καλύτερους τους οίκους Christian Siriano και Tabashi Shoji.

Δείτε τι εννοούμε και προετοιμαστείτε:

Christian Siriano: Sleek αλογοουρές και grungy eyeliner.Τα μοντέλα μοιάζουν να έχουν βγει από comic book και το αποτέλεσμα είναι στ’ αλήθεια εντυπωσιακό. Τα χτενίσματα δημιούργησε η Justine Marjan μία από τις διασημότερες hairstylists ever, η οποία χρησιμοποίησε μπλε και ροζ extensions προκειμένου να κάνει τα μαλλιά να δείχνουν όσο πιο μακριά και sleek γίνεται. Η make up aritist Erin Person, εμπνεύστηκε από το εμβληματικό μακιγιάζ της Harley Quinn δημιουργώντας το σήμα-κατατεθέν της look. Για να το πετύχει χρησιμοποίησε το Maybelline New York Tatto Studio Gel Eyeliner στην απόχρωση Deep Onyx δημιουργώντας ένα μεταμοντέρνο punk make up look.

Photo: Dia Dipasupil/Getty Images/Ideal Image

Tadashi Shoji: Πλεξούδες. Αλλά όχι απλές και κλασικές. Ο hairstylist Kevin Ryan Elevate στόλισε τις πλεξούδες με λαμπερά υφάσματα τα οποία έπλεξε μαζί με τα μαλλιά. Το αποτέλεσμα ήταν wild και ιδιαίτερο.

Photo: Dominik Bindl/Getty Images/Ideal Image

Tadashi Shoji: Graphic μπλε eyeliner. Το χρώμα αλλά και το συγκεκριμένο ύφος στα μάτια επανέρχονται δυναμικά και τον επόμενο χειμώνα. Υπεύθυνος για το look είναι ο Daniel Martin, ναι εκείνος που δημιούργησε το νυφικό μακιγιάζ της Meghan Markle. Το μπλε είναι το νέο μαύρο σύμφωνα με τον Martin. Το eye make up look μοιάζει με έργο τέχνης του Jackson Pollack αφού είναι έντονο και με συγκλονιστικό σχήμα.

Photo: Dominik Bindl/Getty Images/Ideal Image

Κεντρική  photo: Dominik Bindl/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Γνωρίστε τη nail artist που κρύβεται πίσω από το συγκλονιστικό μανικιούρ της Rosalia

Τα 5 κόκκινα βερνίκια νυχιών που πρέπει να δοκιμάσετε πριν έρθει η Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα