Τα μικρά παιδιά λατρεύουν τους μεγάλους λεκέδες! Μανούλες, σας αποκαλύπτουμε ένα μυστικό 50 χρόνων για να τους εξαφανίσετε όλους πανεύκολα από τα ρούχα τους!

Τα παιδιά από τη στιγμή που έρχονται στον κόσμο επιθυμούν συνεχώς να ανακαλύπτουν καινούργια πράγματα και νέες γεύσεις. Ενθουσιάζονται και… απαιτούν να δοκιμάσουν ό,τι δουν μπροστά τους, από φαγητά και χυμούς, μέχρι γλυκά και παγωτά με αποτέλεσμα να λερώνονται αμέσως. Αλλά και στην ώρα της αγαπημένης τους δραστηριότητας, που είναι η ζωγραφική, ξεφεύγουν γρήγορα από τα μπλοκ τους και φτιάχνουν σχέδια με μαρκαδόρους πάνω στα ρούχα τους.

Αυτοί βέβαια

οι λεκέδες αποτελούν τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο κάθε μανούλας που προσπαθεί να τους απομακρύνει, αλλά τις περισσότερες φορές δεν τα καταφέρνει. Εδώ ακριβώς ερχόμαστε εμείς για να σας δώσουμε τη σωτήρια λύση. Μείνετε λοιπόν μακριά από τα tips που διαβάζετε στον θαυμαστό κόσμο του Internet και έχουν αμφίβολο αποτέλεσμα και βάλτε στη ζωή σας τον τρόπο που όλες οι νοικοκυρές εδώ και 50 χρόνια ακολουθούν πιστά για να έχουν πεντακάθαρες μπουγάδες.

Το μυστικό είναι το Skip, ο Νο1 εχθρός των λεκέδων που κλείνει τα 50 του χρόνια και το γιορτάζει με μια φανταστική καμπάνια που σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Μια πρόκληση του να δείτε μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στο πλυντήριο κατά τη διάρκεια μιας πλύσης με το διασημότερο απορρυπαντικό στον πλανήτη.

Ναι αυτό που το συνιστούν 29 κατασκευαστές πλυντηρίων… εξοπλισμένο με υπερσύγχρονη… διαστημική τεχνολογία που συμπυκνώνονται μέσα σε μια μόλις δόση του για να κερδίζονται όλες οι μάχες στον πόλεμο κατά των λεκέδων.

Και αφού σας αποκαλύψαμε το μυστικό, τώρα θα περάσουμε σε πιο πρακτικά θέματα και θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά πως θα απομακρύνετε από τα ρούχα των παιδιών σας τους 7 πιο καθημερινούς λεκέδες με τη βοήθεια φυσικά του Skip. Αυγό, σάλτσα ντομάτας, σοκολάτα, λάδι, φρούτα, μαρμελάδα και παγωτό. Ας τους δούμε αναλυτικά.

Αυγό: Δοκιμάστε να το αφαιρέσετε πρώτα με ένα σφουγγάρι βουτηγμένο σε κρύο αλατόνερο. Αν δεν βγει, μουλιάστε το σε σε διάλυμα υγρού απορρυπαντικού Skip. Κατόπιν τρίψτε τον λεκέ με σφουγγάρι και συνεχίστε σε κανονική πλύση με υγρό απορρυπαντικό Skip.

Σάλτσα ντομάτας: Φτιάξτε ένα διάλυμα ίσων αναλογιών ζεστού νερού και γλυκερίνης. Αφήστε το ένδυμα μέσα στο διάλυμα για μία ώρα. Μετά πλύντε κανονικά με υγρό απορρυπαντικό Skip.

Σοκολάτα: Ξύστε την σοκολάτα από την επιφάνεια του ενδύματος για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα σοκολάτας. Μουσκέψτε το ύφασμα από την ανάποδη πλευρά με τρεχούμενο κρύο νερό. Τρίψτε ελαφρά τον λεκέ με μια μικρή ποσότητα απορρυπαντικού Skip Πανίσχυρο μικρό, χρησιμοποιώντας την ειδική μεζούρα επεξεργαστή λεκέδων. Μουλιάστε τον λεκέ για 15 λεπτά σε κρύο νερό, τρίβοντας απαλά τον λεκέ κάθε 3 με 5 λεπτά. Συνεχίστε με κανονική πλύση χρησιμοποιώντας το ίδιο απορρυπαντικό Skip Πανίσχυρο μικρό.

Λάδι: Κάντε πρώτα μια προεργασία πάνω στον λεκέ με Skip Πανίσχυρο Μικρό, αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον 30 λεπτά και τρίψτε τον λεκέ κάτω από τρεχούμενο καυτό νερό, πριν πλύνετε το ρούχο στο πλυντήριο, σύμφωνα με τις οδηγίες στην ετικέτα φροντίδας του ρούχου. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το απορρυπαντικό με ξίδι ή ζεστό νερό. Αν ο λεκές επιμένει, ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε το σαπούνισμα και το ξέβγαλμα του λεκέ. Όταν δεν φαίνεται πια, βάλτε το ρούχο στο πλυντήριο, στην υψηλότερη δυνατή θερμοκρασία, ακολουθώντας τις οδηγίες στην ετικέτα φροντίδας του ρούχου.

Φρούτα: Ξεβγάλτε άμεσα με κρύο νερό. Στη συνέχεια πλύντε το ρούχο με κάψουλες Skip για καλύτερα αποτελέσματα. Αν οι λεκέδες των φρούτων είναι παλιοί, πρέπει πρώτα να τους μαλακώσετε με διάλυμα ίσων αναλογιών γλυκερίνης και ζεστού νερού, πριν να πλύνετε το ένδυμα με τον συνηθισμένο τρόπο.

Μαρμελάδα: Οι νωποί λεκέδες αφαιρούνται με κανονική πλύση, χρησιμοποιώντας με κάψουλες Skip. Αν ωστόσο ο λεκές επιμένει, τοποθετήστε το ένδυμα για μισή ώρα σε ζεστό διάλυμα βόρακα 1.5% που θα βρείτε στο φαρμακείο και μετά πλύντε κανονικά. Συνεχίστε με κανονική πλύση, με κάψουλες Skip.

Παγωτό: Αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα και μουλιάστε το ρούχο σε ζεστό διάλυμα με απορρυπαντικό εφόσον το επιτρέπει ο τύπος του υφάσματος. Στη συνέχεια πλύντε κανονικά με απορρυπαντικό Skip σε σκόνη με όσο το δυνατό πιο ζεστό νερό ανάλογα με τον τύπο του υφάσματος. Αν το ρούχο δεν επιδέχεται υψηλές θερμοκρασίες, όπως είναι τα μεταξωτά ή τα μάλλινα, τότε χρησιμοποιήστε για τον καθαρισμό του λεκέ ένα σφουγγαράκι εμποτισμένο σε χλιαρό υδατικό διάλυμα βόρακα 1.5%, που όπως σας είπαμε και πιο πάνω τον βρίσκετε στα φαρμακεία.

Προσοχή: Πριν καθαρίσετε τον λεκέ, ελέγξτε την ετικέτα του ρούχου για τυχόν οδηγίες πλυσίματος και δοκιμάστε πάντα σε ένα μη ορατό σημείο του υφάσματος. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο vazoplintirio.gr

Κι αφού μάθατε τα πάντα για το πως πρέπει να καθαρίζετε τους λεκέδες, ήρθε η ώρα να πάρετε μέρος στον ωραιότερο διαγωνισμό με το πιο χρηστικό δώρο. Κάντε το quiz και κερδίστε Skip για έναν ολόκληρο χρόνο!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα