Τα μαλλιά της Dolly Parton είναι επικά και το απέδειξε με την τελευταία της εμφάνιση στα Grammy Awards

H Dolly Parton βρίσκεται στην μουσική βιομηχανία τα τελευταία 50 χρόνια και είναι μια star λατρεμένη. Παρ’ όλα αυτά δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για πολλά πράγματα που την αφορούν. Για παράδειγμα γνωρίζουμε ότι υπάρχει σύζυγος αλλά δεν τον έχουμε δει. Επίσης δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία της Parton χωρίς μακιγιάζ καθώς επίσης δεν ξέρει κανείς πως είναι τα φυσικά της μαλλιά. Και εδώ ακριβώς θέλουμε να σταθούμε, στο iconic hair

look της.

Φυσικά πρόκειται για περούκες και η συλλογή της είναι τεράστια. Τις φορά από τις αρχές της καριέρας της δηλαδή από τα 60’s. Και μάλιστα έχει μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το θέμα αποκαλύπτοντας ότι επειδή τα μαλλιά της είναι πολύ λεπτά και αδύναμα ήταν δύσκολο και καταστροφικό να τα βάφει πολύ συχνά και να τα φορμάρει καθημερινά. Επίσης ήταν και θέμα χρόνου αφού όπως έχει πει σε συνέντευξη της δεν θα μπορούσε να ξοδεύει τόσες ώρες μέσα στην εβδομάδα ή το μήνα για να φτιάχνει τα μαλλιά της. Μόνο το κρεπάρισμα θα διαρκεί τουλάχιστον ένα μισάωρο. Οπότε όπως καταλαβαίνετε βρήκε την εύκολη λύση και άφησε τα λεπτά μαλλιά της στην ησυχία τους.

Όταν μάλιστα η Barbara Walters ρώτησε το 1977 την Parton πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορμάρει τα μαλλιά της εκείνη απάντησε «Δεν ξέρω γιατί δεν είμαι ποτέ εκεί»!

Επίσης τονίζει ότι δεν είναι κάτι που την διευκολύνει και της αρέσει. Δεν έχει επιλέξει το δρόμο της φυσικής ομορφιάς. Αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτεται και λειτουργεί.

Κάθε περούκα μάλιστα ακολουθούσε πιστά τις τάσεις. Την δεκαετία του ΄60 είχε έξτρα όγκο ειδικά στην κορυφή, το ’70 ακολούθησε το Farrah Fawcett look όπως και η μισή υφήλιος ενώ το ’80 ήταν κοντές και curly. Από εκεί και στο εξής φάνηκε πολύ έντονα η αδυναμία της στις ασυμμετρίες αφού κάθε περούκα που φορούσε είχε φιλάρισμα. Πολύ φιλάρισμα όμως.

Όπως και να ‘χει εμείς την λατρεύουμε.

Ας θυμηθούμε όμως μερικά από τα ωραιότερα hair looks:

Διαβάστε ακόμη:

Το μεταλλικό nail look της Dua Lipa στα Grammy Awards είναι ένα έργο τέχνης

Oι μακριές αλογοουρές ήταν το χτένισμα των Grammy Awards!

Keywords
Τυχαία Θέματα