Τα κομμάτια -κλειδιά που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου όλο το Φθινόπωρο!

Η Lydia King είναι Fashion Director στα Harrods και αποκάλυψε ποια κομμάτια θεωρεί απαραίτητα στο ντύσιμό μας αυτό το φθινόπωρο, αφού θα μας βοηθήσουν να κάνουμε πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς. Η ίδια τόνισε πως θέλει οι γυναίκες να επενδύουν σε «χαλαρές σιλουέτες», σε ζεστά πλεκτά, ευκολοφόρετα φορέματα, μεταξωτά και chunky boots.

Δες

παρακάτω τα κομμάτια-κλειδιά που αξίζει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν.

#1. Τα statement collars είναι ένα must στη φετινή μόδα και η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που έγιναν τάση θέλουμε όλα μας τα πουκάμισα να είναι σε αυτό το στιλ και με τους συγκεκριμένους γιακάδες.

#2. Jackets με ζώνες
H ζώνη γίνεται αγαπημένο μας αξεσουάρ σε κάθε μας outfit. Ωστόσο πλέον δεν θα τη φορέσουμε μόνο με τζιν και φορέματα αλλά και πάνω από τα αγαπημένα μας jackets.

#3. Zακέτες
Φέτος είναι μια χρονιά που οι ζακέτες αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στο καθημερινό μας ντύσιμο. Την περασμένη άνοιξη ξεκινήσαμε να φοράμε ζακέτες σαν μπλούζες και το συγκεκριμένο στιλ ντυσίματος συνεχίζεται και φέτος.

View this post on Instagram

Who’s ready to dig out cardigans ? : @nickleuze

A post shared by Ellie (@slipintostyle) on Aug 24, 2020 at 9:01am PDT

#4. Gingham prints
Αν θέλεις να ακολουθείς πιστά όλες τις τάσεις τότε πρέπει να αποκτήσεις οπωσδήποτε ένα πουκάμισο με gingham print. Τα συγκεκριμένα prints είναι huge τάση και τα αγαπάμε πολύ φέτος.

#5. Πλεκτά γιλέκα
Ακόμα ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου φέτος είναι το πλεκτό γιλέκο ή καζάκα που γίνεται Νο1 επιλογή μας για αυτή τη σεζόν. Θα το φορέσεις με τζιν, με παντελόνια γραφείου, με φούστες αλλά και πάνω από φορέματα.

#6. Δερμάτινα παλτό
Αν θέλεις να επενδύσεις φέτος σε ένα παλτό τότε απέκτησε ένα δερμάτινο! Θα το φορέσεις εύκολα πρωί και βράδυ και θα δημιουργήσεις με αυτό υπέροχα looks.

Μια ματιά ακόμα: Αυτή η influencer λατρεύει το Φθινόπωρο και μας πείθει να ακολουθήσουμε 5 νέες τάσεις!

Κι όμως, αυτές οι μπότες από τα 70s είναι το next big thing στη μόδα

H Chiara Ferragni δημιουργεί μια νέα τάση με τον τρόπο που κρατάει τις τσάντες της

Keywords
Τυχαία Θέματα