Τα ανοιξιάτικα προϊόντα μακιγιάζ υμνούν το ροζ χρώμα και θυμίζουν ζαχαρωτά

Τη φετινή άνοιξη τα beauty brands έχουν μια απίστευτα ρομαντική διάθεση αφού όλα είναι ροζ. Τα προϊόντα μακιγιάζ θυμίζουν ζαχαρωτά. Είναι απαλά, γλυκά και λαχταριστά. Θα κάνουν το νεσεσέρ σας να θυμίζει candy bar. Το moto “think pink” επανέρχεται στο προσκήνιο χρόνια μετά κι εσείς δεν έχετε παρά να χαζέψετε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και να επιλέξετε το προϊόν που θα σας κάνει πριγκίπισσες.

MAC Fleur Real Hghlogt Powder, Noom Boom Bloom: Ένα highlighter με λαμπερό shimmer στη σύνθεση του και απαλό ροζ χρώμα που θα κάνουν το πρόσωπο σας να ανθίσει. Το απλώνετε στα ζυγωματικά και τη γέφυρα της μύτης προσφέροντας ένα λαμπερό φινίρισμα.

Guerlain Meteorites Highlighter Duo: Οι δύο διαφορετικές ροζ ιριδίζουσες αποχρώσεις θα φωτίσουν τα ζυγωματικά και τα μάτια με τον πιο σοφιστικέ και κομψό τρόπο. Η συσκευασία του είναι υπέροχη.

YSL Rouge Volupte Shine Hearts & Arrow, Rose Saint Germain: Το ροζ που λατρεύουν οι Γαλλίδες. Η συγκεκριμένη απόχρωση προσφέρει ένα κολακευτικό χρώμα στα χείλη και λαμπερό φινίρισμα. Η συσκευασία είναι απλά ονειρεμένη.

Lancome Blush, Capitals Rosy Glow Blush: Όλη η ανοιξιάτικη συλλογή του brand είναι αφιερωμένη στο ροζ αλλά το συγκεκριμένο ρουζ είναι ήδη αγαπημένο. Χαρίζει μια φυσική αναψοκοκκινισμένη όψη στα ζυγωματικά και παράλληλα η συσκευασία είναι απίστευτα χαριτωμένη.

Dior 5 Couleurs Lolli’ Glow Eyeshadow Palette, Sugar Shade: Φέτος θα σπάσετε τους κανόνες απλώνοντας στο πάνω βλέφαρο ροζ και μπλε σκιά. Στην εσωτερική γωνία εφαρμόζετε την φωτεινή μπεζ-χρυσή απόχρωση που θα χαρίσει απίστευτη λάμψη.

Chanel Le Vernis Neon, Techno Bloom: Αν θέλετε ένταση στο μανικιούρ και όχι ένα απαλό ροζ τότε θα λατρέψετε το συγκεκριμένο βερνίκι νυχιών. Πρόκειται για ένα φούξια χρώμα που κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Givenchy Prisme Blush, Love: Έχει τις αποχρώσεις ενός ανθισμένου τριαντάφυλλου οι οποίες απλώνονται στα ζυγωματικά χαρίζοντας το ωραιότερο χρώμα ever. Μπορείτε να αναμίξετε τις αποχρώσεις ή να χρησιμοποιήσετε την κάθε μία ξεχωριστά.

Διαβάστε ακόμη:

Τα cow nails είναι το look του weekend

Οι ματ παλέτες σκιές που θα χρειαστείτε τη φετινή σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα