Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Ζήσε σαν καλλιτέχνης…” και “Νικόδημος”!

Κορίτσια! Κάθε μέρα, μέσα από την καινούργια μας στήλη με βιβλία που θα λατρέψετε και απευθύνονται τόσο σε εσάς, όσο και στα παιδάκια σας θα σας έχουμε δύο τέλειες προτάσεις από το αγαπημένο μας greekbooks.gr, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Εννοείται πως τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε διαβάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας τα προτείνουμε. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος της κάθε εβδομάδας θα σας περιμένει ένας φανταστικός διαγωνισμός στο λογαριασμό μας στο Instagram

όπου θα σας τα κάνουμε δώρο.

Τα αγαπημένα μας για σήμερα:

ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ | 10 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, AUSTIN KLEON / ΟΣΤΙΝ ΚΛΙΟΝ

Ο συγγραφέας των bestsellers των New York Times Κλέψε Σαν Καλλιτέχνης, Πούλα Σαν Καλλιτέχνης και Κλέψε σαν Καλλιτέχνης: Η Μέθοδος επιστρέφει με το 4ο βιβλίο του. Ο σύγχρονος γκουρού και αγαπημένος συγγραφέας κάθε δημιουργικού ανθρώπου συνεχίζει να μας μυεί στον υπέροχο κόσμο του. Μέσα από 10 κανόνες αναζωπυρώνει την δημιουργική μας διάθεση και μας μαθαίνει πώς να την αξιοποιούμε σε καλές και δύσκολες εποχές.

Οι 10 κανόνες του Austin Kleon είναι:

1. Κάθε μέρα είναι η μέρα της μαρμότας.

2. Φτιάξε ένα σταθμό χαράς.

3. Ξέχνα το ουσιαστικό, κάνε το βήμα.

4. Κάνε δώρα.

5. Συνηθισμένο + ιδιαίτερη φροντίδα = εξαιρετικό.

6. Σφάξε τα κέρατα της τέχνης.

7. Επιτρέπεται να αλλάξεις γνώμη.

8. Όταν αμφιβάλεις, συγύρισε.

9. Οι δαίμονες μισούν τον καθαρό αέρα.

10. Φύτεψε έναν κήπο.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ. ΛΑΡΟΣ ΑΓΚΝΕΣ, ΟΓΚΟΥΣΩ ΣΤΕΦΑΝΙ/ LAROCHE AGNES, AUGUSSEAU STEFANIE

Ο Νικόδημος θα ήθελε να ήταν πολύ πολύ μεγάλος, πολύ πολύ δυνατός… να είναι ο Σούπερ Νίκος και σε όσους τον ενοχλούν το δάχτυλο να κουνούσε. Αχ! Μόνο να μπορούσε…

Η Agnès Laroche μάς αγγίζει για άλλη μια φορά με τους μικρούς της ήρωες, και τα σκίτσα της Stéphanie Augusseau συνοδεύουν τρυφερά την ιστορία.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Μια ματιά ακόμα: Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Με το χέρι στο στήθος” και “Χομ: Πρώτος φίλος, ο τελευταίος του είδους του”!

Keywords
Τυχαία Θέματα