Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Ο Δούκας κι Εκείνη” και “Το Μεγάλο Εργοστάσιο των Λέξεων”!

Κορίτσια! Κάθε μέρα, μέσα από την καινούργια μας στήλη με βιβλία που θα λατρέψετε και απευθύνονται τόσο σε εσάς, όσο και στα παιδάκια σας θα σας έχουμε δύο τέλειες προτάσεις από το αγαπημένο μας greekbooks.gr, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Εννοείται πως τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε διαβάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας τα προτείνουμε. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος της κάθε εβδομάδας θα σας περιμένει ένας φανταστικός διαγωνισμός στο λογαριασμό μας στο Instagram

όπου θα σας τα κάνουμε δώρο.

Τα αγαπημένα μας για σήμερα

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ, DE LESTRADE AGNES, DOCAMPO VALERIA

Υπάρχει μια χώρα όπου οι άνθρωποι δεν μιλάνε σχεδόν καθόλου. Σε αυτή την παράξενη χώρα, πρέπει πρώτα να αγοράσει κανείς τις λέξεις και να τις καταπιεί για να μπορεί να τις προφέρει.

Ο μικρός Φιλέας χρειάζεται κάποιες λέξεις για να ανοίξει την καρδιά του στην όμορφη Κυβέλη. Αλλά πώς να το κάνει Γιατί, γι? αυτό που θέλει να πει στην Κυβέλη, χρειάζεται μια ολόκληρη περιουσία;

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Ο ΔΟΥΚΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ, JULIA QUINN/ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΟΥΙΝ

Υπάρχει άραγε µεγαλύτερη πρόκληση για τις Φιλόδοξες Μητέρες του Λονδίνου από έναν ανύπαντρο δούκα; Η Κοινωνική Στήλη της Λαίδης Γουίσλνταουν, Απρίλιος 1813.

Όπως όλα δείχνουν, ο Σάιµον Μπάσετ είναι έτοιµος να κάνει πρόταση γάµου στην αδελφή του καλύτερού του φίλου, την αξιαγάπητη –αλλά σχεδόν στο ράφι– Δάφνη Μπρίτζερτον.

Κι οι δυο τους όµως γνωρίζουν την αλήθεια: πρόκειται για ένα περίπλοκο σχέδιο που στόχο έχει να βγάλει τον Σάιµον από το µυαλό των µαµάδων της υψηλής κοινωνίας που κόπτονται να καλοπαντρέψουν τις κόρες τους. Όσο για τη Δάφνη, είναι βέβαιο ότι έτσι θα προσελκύσει κάποιους άξιους επίδοξους εραστές τώρα που ο δούκας την έχει ανακηρύξει ποθητή.

Ωστόσο, καθώς η Δάφνη λικνίζεται µε τον Σάιµον στον ρυθµό του βαλς στον έναν χορό µετά τον άλλο, δυσκολεύεται πια να θυµηθεί ότι το φλερτ τους είναι µια απάτη.

Θες το διαβολικό του χαµόγελο, θες οπωσδήποτε τα µάτια του που παίρνουν φωτιά κάθε φορά που την κοιτάζει… το σίγουρο είναι ότι η Δάφνη ερωτεύεται τον τολµηρό δούκα… στ’ αλήθεια!

Και τώρα πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πείσει τον γοητευτικό γυναικά ότι το πονηρό τους κολπάκι χρήζει µιας µικρής τροποποίησης και ότι τίποτα πια δεν έχει νόηµα παρά µόνο ο έρωτας… «Η Τζούλια Κουίν είναι η Τζέιν Όστεν της εποχής µας», Jill Barnett

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Μια ματιά ακόμα: Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Ο Μεγάλος Περίπατος του Πέτρου” και “Μεσάντρα”!

Keywords
Τυχαία Θέματα