Συγκλονίζει η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου για το θάνατο του μπαμπά της! «Λιποθύμησε έξω από το δωμάτιο και…»

Μια ομολογουμένως συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια στο Πρω1νό και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον μπαμπά της αλλά και τη στιγμή που κατάλαβε ότι ο μπαμπάς της είναι νεκρός.

«Την έκρηξη που είχε ο πατέρας μου την έχω και εγώ μέσα μου. Ο πατέρας μου ήταν αέρας και φωτιά μαζί. Θυμάμαι το σφύριγμα του από την ώρα που θα πάρκαρε, εγώ τρελαινόμουν και φώναζα μπαμπά. Μου λείπει

πάρα πολύ ο μπαμπάς μου, θα ήθελα πολύ να δει ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ και πως αντιμετώπισα τα πράγματα» είπε για την τρυφερή σχέση της με τον μπαμπά της.

«Θυμάμαι τη μέρα που έφυγε από τη ζωή, έγιναν όλα μπροστά μου. Ήταν βράδυ, γύρω στις 4, για κάποιο λόγο έχω ξυπνήσει, η μαμά μου ήταν κρυωμένη και ο μπαμπάς μου της έφτιαχνε χαμομήλι στην κουζίνα. Πήγα να δω στην κουζίνα και ενώ ήταν ευδιάθετος, έτρεξα στη μαμά μου και της είπα ότι ο μπαμπάς δεν ήταν καλά, το ένιωσα. Είπα στη μαμά μου ότι ο μπαμπάς δε θα ζήσει, δεν ξέρω πως το ένιωσα αυτό και αμέσως έβαλα τα κλάματα. Όταν έφερε το χαμομήλι στη μαμά μου άρχισε να μην μπορεί να μην αναπνέει και να κουτουλάει από τοίχο σε τοίχο μες το δωμάτιο. Λιποθύμησε έξω από το δωμάτιο και η μάνα μου έτρεξε να πάρει τηλέφωνο τους γιατρούς. Όσο η μαμά μου έπαιρνε τηλέφωνο εγώ προσπαθούσα να τον επαναφέρω με το φιλί της ζωής. Οι γιατροί ήρθαν μετά από μισή ώρα. Όλο αυτό το ζήσαμε οι δυο μας γιατί μέχρι να φτάσουμε στο νοσοκομείο μας είπαν ότι δε ζει. Είχε περιθώριο να ζήσει γιατί θα μπορούσαν να του είχαν κάνει μια τραχειοτομή, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Ο πατέρας μου είχε κληρονομικό αγγεοοίδημα, το οποίο το έχω κληρονομήσει και εγώ, από αυτό πέθανε. Αυτό το οίδημα μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος αν είσαι στεναχωρημένος ή στρεσαρισμένος. Εκείνη την περίοδο ο πατέρας μου είχε χάσει τη δουλειά του από την εκπομπή “Πάμε γι΄ άλλα”». είπε χαρακτηριστικά η Ζένια Μπονάτσου.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Το πρήξιμο ξεκίνησε από το χέρι και η μάνα μου του έλεγε να πάνε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας μου δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο γιατί το πρήξιμο είχε φτάσει στο πρόσωπο και είχε παραμορφωθεί. Δεν μπορούσε να καταλάβω ότι ο μπαμπάς μου είχε πεθάνει. Συνειδητοποίησα ότι ο πατέρας μου δε ζει όταν τον είδα νεκρό στο ψυγείο. Τελευταία φορά τον είδα στην κηδεία»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Τα όμορφα λόγια της Τατιάνας Στεφανίδου στη Φαίη: «Είσαι πολύ μεγάλος μάγκας…»

Keywords
Τυχαία Θέματα