Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Pink για τον κορονοϊό: «Είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω περάσει ποτέ στη ζωή μου…»

Πριν από λίγες μέρες η ποπ σταρ Pink αποκάλυψε μέσω των social media ότι τόσο η ίδια όσο και ο τρίχρονος γιος της νόσησαν από κορονοϊό και πέρασαν πολύ δύσκολα σε καραντίνα. Η ίδια μάλιστα ανακοίνωσε ότι έδωσε 1 εκατομμύριο δολάρια για να υποστηρίξει τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου στη Φιλαδέλφεια και το Λος Άντζελες, οι οποίοι αγωνίζονται εναντίον του κορονοϊού.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην Ellen DeGeneres μέσω skype για τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε.

«Με τα σχολεία και τις περισσότερες επιχειρήσεις στη χώρα να έχουν κλείσει ο γιος μου ήταν ήταν ο πρώτος που εμφάνισε συμπτώματα. Ξεκίνησε με πυρετό στις 14 Μαρτίου. Αυτό ακριβώς συνέβαινε σε όλη τη χώρα. Κάθε μέρα και ένα νέο κρούσμα», είπε αρχικά η Pink η οποία άρχισε να αρρωσταίνει λίγες μέρες αργότερα, αν και στην αρχή είχε κόπωση και ναυτία, αλλά δεν είχε πυρετό.

«Ξύπνησα μέσα στη νύχτα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Και χρειάστηκα τον νεφελοποιητή μου πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια. Έχω μια συσκευή και δεν μπορούσα να λειτουργήσω χωρίς αυτή. Τότε ήταν που τρόμαξα για τα καλά», δήλωσε η τραγουδίστρια που θεώρησε λάθος πως δεν έκανε χρήση του εξαρχής εφόσον η ίδια έχει αναπνευστικά προβλήματα, άσθμα από μικρή.

Όταν ο γιος της εμφάνισε οξείς πόνους στο στήθος, τότε ήταν που θορυβήθηκε περισσότερο μιας και δεν ήξερε τι να κάνει: «Ήταν το σημείο που λες οκ πάμε στο νοσοκομείο; Τι κάνουμε τώρα; Γιατί αυτό είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω περάσει ποτέ σε ολόκληρη τη ζώη μου», εξομολογήθηκε η Pink.

Η ίδια παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ότι κατάφερε λόγω της αναγνωρισιμότητάς της να βρει ένα τεστ, κάτι που δεν είναι εύκολο για όλους. «Θα πρέπει να είστε θυμωμένοι μαζί μου που εγώ μπορώ να κάνω το τεστ και εσείς δεν μπορείτε. Όμως ο θυμός αυτός δεν πρόκειται να βοηθήσει την κατάσταση και πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@Pink recovered from COVID, and what she did after is absolutely beautiful.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις 9 Απρ, 2020 στις 12:04 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Σούλη Σαμπάχ

Ηρακλής Αποστολίδης: Τα σχόλια για την τελική δεκάδα του Masterchef και η πρόβλεψη για τους φιναλίστ!

Η έκπληξη του Πρω1νού στον Άρη Καβατζίκη! Δείτε τον σε φωτογραφία από τη στρατιωτική του θητεία!

Keywords
Τυχαία Θέματα