Στηρίξτε την εκστρατεία “Black Lives Matter” με την αγορά του συγκεκριμένου κραγιόν!

Οι ΗΠΑ έχουν ξεσηκωθεί και μαζί τους ολόκληρος ο πλανήτης, μετά τη δολοφονία του George Floyd. Τα beauty brands στηρίζουν τον αγώνα κατά του ρατσισμού, με κάθε τρόπο. Ο Donald Trump για άλλη μια φορά βρίσκεται στο στόχαστρο αφού ο τρόπος που αντιμετωπίζει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι ανεκδιήγητος.

Η beauty κοινότητα για

μία ακόμη φορά στέκεται στο πλάι όλων όσοι έχουν ανάγκη με όλες τις δυνάμεις της. Με δωρεές και συγκινητικές κινήσεις που αποδεικνύεται πως κάποιες φορές πίσω από ένα μεγάλο brand βρίσκονται ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι που δρουν κατά της αδικίας.

Και τώρα έρχεται ένα από τα πολύ αγαπημένα μας brands, που δεν υπάρχει μεν στη χώρα μας αλλά παρακολουθούμε κάθε λανσάρισμα να δωρίσει τα έσοδα από τις πωλήσεις συγκεκριμένου, εμβληματικού κραγιόν του, στην εκστρατεία “Black Lives Matter”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lipslut (@lipslut) στις 1 Ιούν, 2020 στις 5:30 μμ PDT

Πρόκειται για το Lipslut, F*ck Trump. Είναι ένα brand με προϊόντα τα οποία έχουν χαρακτηριστικές ονομασίες οι οποίες έχουν πολιτικά και ανθρωπιστικά μηνύματα.

Η ιδιοκτήτρια, Katie Sones του δήλωσε πως Lipslut σημαίνει ομορφιά που συναντά τον ακτιβισμό. Αυτή ήταν η φιλοσοφία του από την πρώτη στιγμή δημιουργίας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lipslut (@lipslut) στις 16 Μάι, 2020 στις 11:26 πμ PDT

“Σκοπός μας είναι και ήταν πάντα να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να στηρίζουν τα δικαιώματά τους. Αν θέλουμε να αλλάξει κάτι θα πρέπει να εναντιωθούμε ενωμένοι ακόμη κι εκείνοι που έχουν διαφορετικές απόψεις. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την πρόοδο. Θέλουμε να στηρίξουμε όλες τις εκστρατείες και τα ιδρύματα που μάχονται για το δικαίωμα στη ζωή, τη μόρφωση αλλά και τον τρόπο που βλέπει κάθε πολίτης τη διαφορετικότητα” είπε η Sones.

Κι εμάς μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους αυτό. Αν θέλετε λοιπόν να στηρίξετε τη συγκεκριμένη κίνηση δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το lipslut.com και να αποκτήσετε το συγκεκριμένο κραγιόν. Γιατί Black Lives Matter.

Διαβάστε ακόμη:

Το hairstyle που θα δημιουργήσετε το τριήμερο είναι κομψό και παιχνιδιάρικο μαζί!

Το hairstyle που θα δημιουργήσετε το τριήμερο είναι κομψό και παιχνιδιάρικο μαζί!

Keywords
Τυχαία Θέματα