Στέλιος Χανταμπάκης για Θοδωρή Μαραντίνη: «Χαίρομαι που σκέφτεται πώς να είναι καλός πατέρας»

Ο Στέλιος Χανταμπάκης φιλοξενήθηκε στο «Γεια σου» και μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε από το δεύτερο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor All Star». Το μοντέλο και επιχειρηματίας έμεινε στο πλατό και σχολίασε με την ομάδα της εκπομπής και τα υπόλοιπα θέματα της σκαλέτας.

Ανάμεσά τους οι εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη. Η συνέντευξη του τραγουδιστή στο «Πρωινό» πολυσυζητήθηκε

καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, όπως επίσης και η απάντηση που έδωσε η παρουσίαστρια.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, λοιπόν, ρωτήθηκε γι’ αυτό το θέμα κι εκείνος υποστήριξε πως το σημαντικότερο γεγονός είναι ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης θέλει να προφυλάξει τα παιδιά του από αυτή την ιστορία και να είναι ένας καλός πατέρας γι’ αυτά.

«Απ’ όλο αυτό το θέμα που είμαι πολύ μακριά για να πάρω θέση, αυτό που κρατάω είναι τα πολύ όμορφα λόγια του Θοδωρή Μαραντίνη για τα παιδιά του, που είπε ότι θέλει να τα κρατήσει μακριά από αυτό για να είναι καλός πατέρας, ακόμα και στα δύσκολα που βρίσκεται η σχέση τους το έχει στο μυαλό του. Το χαίρομαι πολύ αυτό.

Εγώ το έχω στο μυαλό μου κι όταν είναι καλά τα πράγματα, πριν χαλάσουν, το να είμαι καλός πατέρας και αυτό ξεκινάει από τη δική μου θέση στο σπίτι και στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου, οπότε είναι σημαντικό ότι το αναφέρει. Όλα τα άλλα θα λυθούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτερ Αντώνιος: Σπάνια εμφάνιση μετά τις καταγγελίες – Η φωτογραφία με Τζώρτζογλου – Μαριόλα

 Παντελής Τουτουντζής: «Στα παιδιά μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να έχουν δύο μπαμπάδες»

 Γιώργος Τζαβέλλας: «Μυρίζει» έρωτα η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε με τη Βίκυ Κάβουρα

Keywords
Τυχαία Θέματα