Σταμάτης Κόκοτας: Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του τραγουδιστή

Ο Σταμάτης Κόκοτας “έφυγε” τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/10) από τη ζωή και η είδηση του θανάτου του βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του και τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου.

Τις προηγούμενες μέρες, ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε και παρόλο που στην αρχή η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να μην εμπνέει ανησυχία, τελικά κατέληξε σήμερα σε ηλικία 85 ετών.

Ο ίδιος είχε παραχωρήσει την τελευταία του τηλεοπτική

συνέντευξη στην «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και την Μαρία Αντωνά και -μεταξύ άλλων- είχε μιλήσει για τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Μίκη Θεοδωράκη.

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν κύριος, καλός τραγουδιστής και καλό παιδί. Ενθουσιάζομαι όταν βλέπω παλιές φωτογραφίες. Οι τελευταίες φωτογραφίες είναι με τον Μίκη Θεοδωράκη που έβγαλα, πριν από δύο μήνες στο σπίτι του, που είχα πάει για να τον δω», είχε πει αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής, όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε «πώς σας φαίνεται που πρωταγωνιστούν πολλές γυναίκες στο ελληνικό τραγούδι και τα νέα πρότυπα θέλουν πάρα πολύ την Πάολα, την οποία έχουν παρομοιάσει ως από τις πιο μεγάλες λαϊκές φωνές που έχουμε αυτή τη στιγμή», ο Σταμάτης Κόκοτας απάντησε: «Αυτά τα λέτε εσείς. Ούτε να τα ακούω θέλω, ούτε να τα ξέρω. Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι όποιος όντως έχει ωραία φωνή δεν πρόκειται ποτέ ούτε να τη χάσει ούτε να του την κλέψουν. Θα έρθει η στιγμή του που θα πει κάτι και θα αναδειχθεί».

Διαβάστε επίσης:

Ζάχος Χατζηφωτίου: Με δημοτική δαπάνη η κηδεία του

Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Μαρία Σάκκαρη: «Για τη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, η αλήθεια είναι ότι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα