Σταματίνα Τσιμτσλή: Οι κόρες της φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους και πήγαν στην εκπομπή

Σε Αποκριάτικους ρυθμούς κινείται η χώρα την τελευταία εβδομάδα, με αποκορύφωμα το Σαββατοκύριακο που πολλές πόλεις της χώρας μας θα γιορτάσουν με το καρναβάλι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόκειται να περάσει αυτές τις ημέρες με την οικογένεια και τους φίλους της και να φορτίσει τις μπαταρίες της πριν από την επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς.

Στη χθεσινή εκπομπή του «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν ήταν μόνη, μιας και τη συνόδευσαν τα δύο από τα τρία παιδιά της, Νάγια και Μαίρη. Οι κόρες της παρουσιάστριας

και του δικηγόρου, Θέμη Σοφού, πήγαν στο πλατό ούσες μεταμφιεσμένες, όπως αρμόζει στην περίσταση.

Την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με τα κορίτσια της, που την παρακολουθούσαν από το backstage της εκπομπής.

Όπως φαίνεται από το στιγμιότυπο, η μία κόρη της παρουσιάστριας ντύθηκε Γκέισα ενώ η άλλη Κλεοπάτρα. Και οι δυο στολές φαίνονται εντυπωσιακές έστω και αν τις βλέπουμε μόνο από την πίσω όψη.

Να θυμίσουμε πως η Νάγια γεννήθηκε το 2013 ενώ η Μαίρη έναν χρόνο αργότερα, το 2014. Ο Βενιαμίν της οικογένειας, Γιάννης, ήρθε στη ζωή το 2018.

Διαβάστε ακόμα:

 «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι υπερεκτιμημένο τηλεοπτικό πρόσωπο»

 Νίκος Κοκλώνης: Το νέο μήνυμα – καρφί του παρουσιαστή – «Έχουμε συνηθίσει στην αδικία»

 Γιώργος Χρανιώτης σε Ελένη Μενεγάκη: «Σε ευχαριστώ γιατί πήρες θέση και υποστήριξες τη σχέση μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα