Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει πρώτη φορά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς μαζί με τον σύζυγο της, Θέμη Σοφό, θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι. Η παρουσιάστρια του Alpha, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων, μίλησε και για την εγκυμοσύνη της.

Αναφέρθηκε στα κιλά που έχει πάρει, αλλά και στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με το στομάχι της στους πρώτους μήνες της κύησης. Φυσικά, μίλησε και για τις κόρες της και όλα όσα βιώνουν τώρα που

είναι γιορτές.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Πώς είσαι αυτό τον καιρό;

Πολύ καλά. Είμαι κορίτσι των γιορτών και των Χριστουγέννων και τώρα με τις κόρες μου τα ζω πιο έντονα, αφού κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, από κουραμπιέδες μέχρι να σκεφτούμε τι θα γράψουμε στο γράμμα του Aϊ-Βασίλη.

Πότε μπήκε επίσημα η χριστουγεννιάτικη περίοδος στο σπίτι; Πότε στολίσατε;

Η αλήθεια είναι πως μας «κατέστρεψε» μια αγαπημένη μου φίλη, η κουμπάρα μου, η οποία, επειδή είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις, μας κάλεσε να στολίσουμε από το τέλος Νοεμβρίου. Οπότε μετά άρχισαν να ζητάνε να στολίσουμε και οι μικρές. Έτσι, αρχές Δεκεμβρίου είχαμε στολίσει. Δεν ανυπομονούν μόνο τα κορίτσια μας για τις γιορτές, αλλά και εγώ και ο Θέμης (σ.σ. Σοφός), αφού θα περάσουμε χρόνο όλοι μαζί.

Έφτιαξες με τα κορίτσια σου κουραμπιέδες;

Από τότε που έγινα μαμά εξασκώ τις δυνατότητές μου στη ζαχαροπλαστική. Ενώ πάντα μου άρεσε να μαγειρεύω, με τη ζαχαροπλαστική δεν είχα σχέση. Από τότε λοιπόν που ήρθαν οι μικρές άρχισα να πειραματίζομαι με συνταγές, τύπου μπισκοτάκια, κέικ. Πλέον κάνω και μελομακάρονα! Το τελευταίο μου κόλλημα είναι μια συνταγή για πίτσα που μας είχε παρουσιάσει η Φλορίντα στην εκπομπή. Πλέον κάθε φορά την κάνω και καλύτερη, παρέα πάντα με τα κορίτσια μου.

Εσύ δεν ήσουν και των γλυκών γενικά…

Μου αρέσει το φαγητό, το γλυκό με αφήνει αδιάφορη. Αν μου αρέσει το φαγητό, δεν θα αντισταθώ. Από το γλυκό, και να μου το φέρεις μπροστά μου, μπορώ να φάω μόνο μια κουταλιά, ίσα ίσα για να δοκιμάσω. Σε αυτή την εγκυμοσύνη έχω πάρει μόλις 4 κιλά στον 5ο μήνα, λιγότερο από τις προηγούμενες, στην αρχή έχασα και δύο κιλά, γιατί είχα κάποιες στομαχικές διαταραχές. Απλά θέλω να υπάρχει κάτι γλυκό για τις μικρές στο σπίτι, που πάντα θέλουν να τσιμπάνε μέσα στην ημέρα… Μου αρέσει να έχουμε το δικό μας κέικ, τα δικά μας μπισκοτάκια.

Με τα κάλαντα πώς τα πάτε;

Είναι πολύ μικρούλες, δεν βγαίνουν εκτός. Τα λέμε τηλεφωνικά στις γιαγιάδες μας. Μας αρέσουν πολύ και όταν μας χτυπούν την πόρτα παιδάκια, κάθονται και τα χαζεύουν που τραγουδούν. Ακόμη δεν έχουν ζητήσει να βγουν οι ίδιες. Έχουμε κάποια χρόνια ακόμη, θα τα λέμε στοχευμένα μέχρι τότε. Βέβαια τα κάλαντα τα λέμε και στο σχολείο μαζί με άλλα τραγουδάκια.

Keywords
Τυχαία Θέματα