Σωτήρης Κοντιζάς: Απαθανατίζει την κόρη του στο «MasterChef» – Το σχόλιο του Άκη Πετρετζίκη

Το «MasterChef» κάνει πρεμιέρα σήμερα 16/1 στις 21:00 στο Star, με τους τρεις κριτές να υποδέχονται ξανά στους τηλεθεατές στην αγαπημένη κουζίνα τους. Το μακροβιότερο reality μαγειρικής επιστρέφει στο πόστο του και φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά, μιας και ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης ανήκουν στο κλαμπ των μπαμπάδων.

Και μπορεί τα παιδιά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και του Πάνου Ιωαννίδη να είναι ακόμα μωρά, όμως ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει μεγαλύτερα παιδιά

και πολλές φορές τον συνοδεύουν στα γυρίσματα. Αυτή τη φορά, η μικρότερη κόρη του γνωστού σεφ τον συνόδευσε στο πλατό του «MasterChef» και, μάλιστα, έβγαλε και μία φωτογραφία στο δωμάτιο που κάνουν τις δηλώσεις οι παίκτες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotiris Kontizas (@scontizas)

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, γράφοντας μια ανάρτηση που μας έκανε να «κλάψουμε» από τα γέλια.

«Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο. Μάγειρες από κούνια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε και ο Άκης Πετρετζίκης, γράφοντας: «Δώστε τον τίτλο από σήμερα».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Σοκάρει ο Ηλίας Μπόγδανος: «Μούδιασε το κεφάλι μου, είπα ότι πεθαίνω»

 Βρισηίδα Ανδριώτου – Περικλής Κονδυλάτος: Επέστρεψαν στην Ελλάδα από το «Survivor All Star»

 Survivor All Star: Οι μπλε «μάλωσαν» τη Μαριαλένα Ρουμελιωτη – «Καλύτερα να μην έχω επαφές με τον Σάκη στον αγώνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα