Σωτήρης Χατζάκης -Πρω1νό: Απαντά στην μακροσκελή επιστολή του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη

Ο Σωτήρης Χατζάκης απάντησε μέσω του Πρω1νού στην μακροσκελή επιστολή του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννη, ο οποίος τον κατηγορία για υποκρισία και ψευδολογία.

«Κατ’ αρχήν συλλυπητήρια στα παιδιά για τον θάνατο της μητέρας τους. Καταλαβαίνω όσα λέει ο Γιάννης γιατί θέλει να υπερασπιστεί τον αδερφό του. Όμως πάνω στη στενοχώρια του, υπερβάλλει και θυμώνει με έναν τρόπο που δε θα βοηθήσει τον αδερφό του», δήλωσε.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ήμουν πράγματι πολύ φίλος με τον πατέρα τους γιατί

τα παιδιά ήταν μικρά. Ήταν και δάσκαλός μου. Όμως υπάρχει και η κοινωνία, το κοινό μέτρο και η κοινή γνώμη, που έχει θορυβηθεί, έχει υποστεί έναν κλονισμό με αυτά που φέρεται να έχει κάνει ο Λιγνάδης. Το κίνημα #metoo, το οποίο μέσα στο κείμενό του ο Γιάννης Λιγνάδης αποδοκιμάζει κατά κάποιον τρόπο δεν βγήκε τυχαία, δεν φύτρωσε σαν ραπανάκι ξαφνικά. Φύτρωσε γιατί γεννήθηκε από τη βία κάποιων ανθρώπων».

Ο ίδιος έκλεισε το θέμα ως εξής: «Άλλο το φλερτ και άλλο ο βιασμός, άλλο ο ερωτισμός και άλλο η παρενόχληση. Δεν είμαστε υπέρ ενός θεάτρου όπου θα φοβάται ο άλλος να φλερτάρει αλλά είμαστε υπέρ ενός θεάτρου που δε θα κακοποιείται εργασιακά και σεξουαλικά κανείς».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια σήμερα: «Κριέ, Η Σελήνη στον Σκορπιό θα προωθήσει οικονομικές συναλλαγές»

Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θα ξεκινήσει χειρουργεία και θα καθηλωθεί και πάλι»

Γιώργος Παπαδάκης: Αυτός είναι ο λόγος που απουσιάζει σήμερα από την εκπομπή

Keywords
Τυχαία Θέματα