Σοκάρει ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Μας είπαν ότι πέθανε στη γέννα το τρίτο παιδί που έκαναν οι γονείς μου»

Σε μια κατάθεση ψυχής προέβη ο Γρηγόρης Γκουντάρας κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής «Super Κατερίνα». Όλα ξεκίνησαν, όταν αναφέρθηκαν στα μωρά που «χανόντουσαν» στα νοσοκομεία στο παρελθόν και στις μητέρες που γεννούσαν και τους έλεγαν πως τα παιδιά τους «έφυγαν» στη γέννα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε πως και στη δική του οικογένεια έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Η μητέρα του έφερε στον κόσμο ένα τρίτο παιδί, το οποίο όμως δεν κράτησε ποτέ στην αγκαλιά της.

«Ήμασταν μια φτωχή οικογένεια. Ήμουν εγώ και ο αδελφός μου ο μεγάλος, όταν

γεννήθηκε ένα ακόμα τρίτο παιδί. Δεν το είδαν ποτέ οι γονείς μου», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την Κατερίνα Καινούργιου να τον ρωτάει: «Έχεις κι άλλο αδελφάκι;»

Τότε, ο δημοσιογράφος εξήγησε πως ποτέ κανένας δεν έμαθε τι απέγινε αυτό το παιδί: «Δεν ξέρω… Δεν ξέρει κανείς. Δεν τους το έδειξε ποτέ κανείς. Τους είπαν στους γονείς μου ότι πέθανε στη γέννα. Και γι’ αυτό μετά από επτά χρόνια οι γονείς μου έκαναν τον τρίτο μου αδελφό. Φοβερό».

«Άρα μπορεί κάπου να έχεις έναν αδελφό; Είναι σοκ αν το σκεφτείς. Παιδιά, τι λέτε τώρα», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Τσαλίκης: Ο μεσαίος γιος του αποφοίτησε από το Λύκειο – Φωτογραφίες

 Μέλισσες: Απαντούν για το τέλος συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή

 Survivor All Star: «Βόμβα» Λιανού – «Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε δύο αποχωρήσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα