Σήμερα θα φτιάξετε μόνες σας ένα απίθανο lip scrub με 3 μόνο υλικά!

Κάθε φορά που βγαίνετε έξω από το σπίτι πρέπει να φοράτε τη μάσκα προστασίας. Κι αν ανήκετε στην κατηγορία των επαγγελματιών που δουλεύετε κανονικά τότε τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για εσάς. Ναι, σας καταλαβαίνουμε.

Εκτός από τη δυσφορία που προκαλεί δημιουργεί και προβλήματα στο δέρμα αλλά και τα χείλη. Κι εμείς θα σταθούμε στο δεύτερο σήμερα. Τα χείλη σας αφυδατώνονται και ξεφλουδίζουν και όσο κατεβαίνει η θερμοκρασία τα συμπτώματα θα γίνονται πιο έντονα.

Θα πρέπει εκτός από το ενυδατικό balm να χρησιμοποιείτε και ένα lip scrub τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Αυτό ισχύει φυσικά και για όσες από εσάς μένετε και δουλεύετε από το σπίτι. Εμείς σήμερα έχουμε μια τέλεια συνταγή ώστε να το δημιουργήσετε μόνες σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hunny.pe (@hunny.peru) στις 20 Οκτ, 2020 στις 3:43 μμ PDT

Ρίχνετε τα 3 υλικά σε ένα μικρό μπολ και ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Απλώνετε μικρή ποσότητα στα χείλη κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Το αφαιρείτε με ένα χαρτομάντιλο και απλώνετε το ενυδατικό χειλιών.

Το έλαιο καρύδας έχει πλούσιες ενυδατικές αλλά και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Το μέλι είναι αντιοξειδωτικό και χαρίζει έξτρα απαλότητα και ενυδάτωση ενώ η ζάχαρη βοηθά ώστε να γίνει σωστά η απολέπιση.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Δείτε το χτένισμα που θα φτιάξετε μόνες σας και δείχνει τέλειο ακόμη και με τα homewear!

Η beauty blοgger με τα ωραιότερα nail looks που πρέπει να ακολουθήσετε αμέσως τώρα στο Instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα