Σαμπουάν: 4 διαφορετικοί τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε!

Το σαμπουάν σας είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα προϊόντα που επιλέγετε με πολύ μεγάλη προσοχή. Πρέπει άλλωστε να καλύπτει τις ανάγκες σας και να σας χαρίζει έξτρα λάμψη, απαλότητα, ενυδάτωση και απόλυτη καθαριότητα στην τρίχα. Εκτός από το λούσιμο όμως το σαμπουάν σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με 3 διαφορετικούς τρόπους.  Ναι, κι όμως. Δείτε τους:

Λεκέδες: Κι όμως το σαμπουάν μπορεί να σας σώσει. Ειδικά αν πρόκειται για λεκέδες από προϊόντα μακιγιάζ αλλά και έλαια. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως είναι το προϊόν που απομακρύνει τη

λιπαρότητα τόσο από την τρίχα όσο και από το τριχωτό της κεφαλής.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε μικρή ποσότητα πάνω στο λεκέ και λίγο νερό. Τρίψτε απαλά και είστε έτοιμες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADRE TIERRA CÚCUTA (@madretierracucuta1) στις 28 Μάι, 2020 στις 10:05 πμ PDT

Πινέλα μακιγιάζ: Το σαμπουάν είναι το πλέον κατάλληλο. Βάλτε νερό μέσα σε ένα μπολ, ρίξτε σαμπουάν, ανακατέψτε καλά και βυθίστε τα πινέλα σας. Αφήστε τα για μερικά λεπτά και στη συνέχεια τρίψτε τα απαλά. Ξεπλένετε καλά με άφθονο νερό.

Αφρόλουτρο: Ναι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην περίπτωση που έχει τελειώσει το αφρόλουτρο σας. Καλό είναι να ελέγξετε τα συστατικά ώστε να σιγουρευτείτε πως δεν υπάρχει κάποιο που μπορεί να ερεθίσει το δέρμα σας όπως για παράδειγμα parabens ή χλωριούχο νάτριο.

Και κάτι ακόμη: Η  Heidi Klum αποκάλυψε πως πλένει το πρόσωπό της με το εμβληματικό Johnson’ s Baby Shampoo. Το μοντέλο υποστηρίζει πως είναι ιδιαίτερα απαλό και αφήνει το δέρμα της ενυδατωμένο και ανανεωμένο.

Διαβάστε ακόμα μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Summer edition french manicure: Είναι το μεγαλύτερο trend και πρέπει να το αντιγράψετε asap!

Οι κορδέλες από τις συσκευασίες δώρων είναι το ωραιότερο αξεσουάρ μαλλιών -Δείτε πώς θα τις φορέσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα