Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η μηχανή ήταν δώρο της σπιτονοικοκυράς – Τα χρήματα της σύνταξης πήγαν στην κηδεία του παιδιού»

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, βρέθηκε σήμερα με την 33χρονη κατηγορούμενη και αμέσως μετά τη συνάντησή τους, παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Ο ίδιος περιέγραψε την ψυχολογική κατάσταση της πελάτισσάς του ενώ απάντησε σχετικά με το ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για ένα ηχητικό, στο οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης τσακώνονται για το ποιος θα πάρει το αυτοκίνητο και τη μηχανή, την οποία – όπως αναφέρουν – αγόρασε με τα λεφτά

της σπιτονοικοκυράς.

Αναφερόμενος στην ψυχολογία της 33χρονης, ο Όθων Παπαδόπουλος είπε: «Η ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν είναι καλή. Μετά την μετάδοση του ηχητικού, έχει επιδεινωθεί πολύ. Είναι σοκαριστικό για όλη την οικογένεια που ακούγεται πάλι η φωνή του μικρού παιδιού μετά από τόσο καιρό. Δεν γνωρίζει πώς αυτό το ηχητικό βγήκε προς τα έξω, ούτε έχει κάποιες υποψίες. Αυτό που συνέβη προκάλεσε σοκ, οργή και θλίψη».

Σχετικά με την επικοινωνία μέσω εξωδίκων που είχε το ζευγάρι, ο ίδιος δήλωσε: «Το εξώδικο δεν ήταν μία επιθετική νομική ενέργεια αλλά μία προσπάθεια επικοινωνίας δεδομένης της άρνησης της άλλης πλευράς να προβεί σε συνεννοήσεις σχετικά με τα τρέχοντα ζητήματα. Η απαντητική εξώδικη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη περιλαμβάνει τις απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν οπότε εκεί λήγει και η σχετική συζήτηση».

Σχολιάζοντας το ηχητικό ντοκουμέντο, ο Όθων Παπαδόπουλος είπε: «Υπάρχει μία πληροφόρηση ότι η μηχανή ήταν δώρο της κυρίας Κούτρα και το ποσό της τελευταίας σύνταξης χρησιμοποιήθηκε για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας».

Δείτε το σχετικό βίντεο του T-live:

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Έχω ζήσει έντονες ερωτικές στιγμές μέσα σε πόλεμο»

 Θανάσης Πατριαρχέας: Θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

 Ντέσσυ Κουβελογιάννη για Νανά Καραγιάννη: «Τρώγαμε και πήγαινε στην τουαλέτα να βγάλει αυτό που είχε φάει»

Keywords
Τυχαία Θέματα