Ρένια Λουιζίδου: «Είναι βαθιά σοκαριστικό όλο αυτό – Υπήρξε ομερτά στο θέατρο, όλοι ξέραμε»

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ήταν σήμερα (21/2) καλεσμένη η Ρένια Λουιζίδου, η οποία μίλησε για την πορεία της στο χώρο της υποκριτικής και φυσικά για το «Καφέ της Χαράς» που επανήλθε μετά από χρόνια στον ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός δήλωσε -μεταξύ άλλων- ότι στάθηκε τυχερή και δεν έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, καθώς προσπάθησε να αποφύγει τις επίφοβες συνεργασίες. «Ήταν τύχη, αλλά έτυχε και να ειδοποιηθώ εγκαίρως. Δεν μου έχει τύχει προσωπικά», είπε αρχικά.

Για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, όσον

αφορά τα όσα ακούγονται για τον χώρο του θεάτρου, η Ρένια Λουιζίδου τόνισε πως «υπάρχει μία ανακούφιση ότι υπάρχει η ελπίδα να αλλάξουμε κάποια πράγματα και να δημιουργήσουμε ένα νέο πιο υγιές περιβάλλον. Υπάρχει όμως και η ταραχή… Είμαστε όλοι τρομερά σοκαρισμένοι με όλο αυτό. Ξέραμε, ακούγαμε ψιθύρους, ανά δυο, ανά τρεις.

Ο καθένας μας ήξερε ένα περιστατικό αλλά τη σούμα δεν την είχαμε υπόψιν μας. Δεν ξέραμε ότι ήταν τόσες πολλές οι περιπτώσεις. Αυτό ήταν κακουργηματικό. Ότι αυτό το πράγμα είχε τέτοια ένταση και έκταση δεν ήταν στην αντίληψή μας. Δεν ήξερες ότι υπάρχουν 19 περιπτώσεις. Εμείς ήμασταν αμήχανοι. Υπήρχε ένα είδος ομερτά. Είχαμε αποδεχτεί ότι κάποια πράγματα είναι έτσι».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor

«Με μια απότομη κίνηση, με πετάει στο κρεβάτι και πέφτει πάνω μου. Έλεγα “όχι..όχι….”. Δεν σταμάταγε…»

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Είναι δυνατόν ο βιασμός ενός παιδιού να παραγράφεται σε 15 χρόνια;»

Keywords
Τυχαία Θέματα