Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της 27χρονης που έπεσε σε κώμα μετά τη γέννα και πέθανε: «Θα πρέπει να ξέρω την αλήθεια για να την πω στο παιδί μας»

Ανείπωτη θλίψη σκορπά η είδηση του θανάτου της 27χρονης Δώρας, από το Βαρθολομιό, η οποία έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς ελάχιστες ώρες μετά τη γέννηση του μωρού της βρέθηκε στην Εντατική.

Ο σύζυγος της άτυχης 27χρονης, Τάσος Καλογερόπουλος, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και με δάκρυα στα μάτια ζήτησε να μάθει όλη την αλήθεια για το τι συνέβη με την σύζυγό του.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο και μας είπε ο μαιευτήρας ότι θα γίνει σήμερα η καισαρική γιατί έχει συσπάσεις. Εντάξει γιατρέ, του

είπα, καλή επιτυχία. Βγήκε η μαία, μου ανακοίνωσε ότι το παιδί είναι αγοράκι. Μετά από λίγο ακούσαμε “τρέξτε τρέξτε, επείγον περιστατικό” και φοβηθήκαμε, αλλά μετά ησυχάσαμε γιατί είπαμε ότι αποκλείεται να είναι μόνο η Δώρα που γεννάει σήμερα.

Μας κάλεσε ο μαιευτήρας στο γραφείο του και μας είπε ότι τη Δώρα την διασωληνώσανε. Μου λέει “δεν είναι δυνατόν ένα κορίτσι 27 χρονών να παθαίνει ανακοπή καρδιάς”. Στην αρχή είπαν για εμβολή του αμνιακού υγρού, μετά είπαν ότι δεν συνέβη αυτό. Μετά είπαν ότι μπορεί να έχει κάποιο θέμα με την καρδιά της. Έγινε στεφανιογράφημα και αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα. Δεν είναι λογικό ένας άνθρωπος 27 χρονών να μπαίνει ζωντανός και να καταλήγει στην εντατική.

Θα πρέπει να ξέρω την αλήθεια για να την πω στο παιδί μας. Έγινε αυτό, θες ήταν η τύχη της, θες ήταν πολλά… Έτυχε, αλλά πες μου την αλήθεια, έχουν ορκιστεί αυτοί οι άνθρωποι. Δεν πρόλαβε ούτε να το δει, ούτε αγκαλιά να το πάρει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Καλογερόπουλος στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Χάρης Βαρθακούρης: Η απάντησή του σε μήνυμα που έστειλε άγνωστος στο Instagram στην σύζυγό του, Αντελίνα!

Άγριες Μέλισσες: Το ξεκαρδιστικό βίντεο της Ελένης με τον Κωνσταντή από τα γυρίσματα της σειράς!

Keywords
Τυχαία Θέματα