“Ραγίζει καρδιές” η Πάολα Ρεβενιώτη για τη “Δήμητρα της Λέσβου”: “Κι έτσι μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών θα…”

Η υπόθεση της εξαφάνισης της “Δήμητρας της Λέσβου” είχε τραγική κατάληξη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το άψυχο σώμα της αναγνωρίστηκε από τον αδελφό της.

Η Πάολα Ρεβενιώτη, η οποία τη γνώριζε προσωπικά, όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο της έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. 

Και έτσι μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών θα βάλει ο αδελφός της τα γυναικεία φορέματα που αγαπούσε η Δήμητρα και τα αγόραζε από ένα ιταλικό περιοδικό, θα ξεκολλήσει και τον γυμνό Ιησού από τον τοίχο του σπιτιού

της που αγαπούσε πολύ, το χωριό θα βυθιστεί για λίγο στην ενοχή του, θα αναλογιστούν μερικοί πώς φέρθηκαν σε έναν συχωριανό τους που γνώριζαν από μικρό παιδί, σίγουρα θα πάνε στην κηδεία, και η σακούλα σκουπιδιών με τα ρούχα τα γυναικεία θα καταλήξει στην χωματερή, όπως και η ζωή της.

Και το σπίτι της που είναι στο κέντρο του χωριού από το άλλο καλοκαίρι θα δέχεται τουρίστες σαν ενοικιαζόμενα δωμάτια. Aλλά εμείς οι ξένοι θα την θυμόμαστε σαν τον πληγωμένο άγγελο που καθότανε κάτω από τον ήλιο στην εκκλησια της Παναγιας της Γοργόνας.”, έγραψε στη λεζάντα μιας κοινής τους φωτογραφία.

Δείτε τη δημοσίευση:

Ο Δημήτρης Καλογιάννης ή “Δήμητρα της Λέσβου” ή Δημητράκης όπως τον φώναζαν, εξαφανίστηκε από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν από τις 6 Απριλίου. Όπως όλα δείχνουν έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη στο Παλαιό Φάληρο.

Διαβάστε ακόμη:

Κώστας Γκρέκας: Δείτε πώς πανηγύρισε με τη σύζυγό του, Έλενα Βαζούρα, τη νίκη του στη “Φάρμα”

“Δήμητρα της Λέσβου”: “Ο αδελφός της αναγνώρισε νεκρό, το σώμα που δεν αναγνώρισε ποτέ ζωντανό”

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Τα συγκινητικά λόγια για τον Γιώργο Γάλλο μετά τη συνεργασία τους στις «Άγριες Μέλισσες»

Keywords
Τυχαία Θέματα